În minutul 38, Dennis Man a fost lovit cu capul în figură de goalkeeper-ul irlandez, Conor Hazard, în apropierea careului mare. Atât jucătorul român, cât și portarul au rămas, timp de trei minute, întinși pe gazon. Amândoi au avut nevoie de îngrijiri medicale. Portarul a fost eliminat, iar Man a continuat partida până în minutul 69, când a fost înlocuit cu jucătorul echipei Dinamo, Mihai Neicuțescu.

Dennis Man s-a resimțit la finalul meciului

La finalul meciului, Dennis Man ar fi fost transportat cu o amubulanță la spitalul Elias din București, pentru că ar fi acuzat o stare de amețeală. Jucătorul formației FCSB ar fi spus că este amețit și are dureri de cap. Atacantul în vârstă de 21 de ani s-a ales cu un pomete umflat şi buza spartă.
Fotbal
Noi detalii despre negocierile pentru postul de selecționer! Care sunt cerințele Federației
18/01/2022 LA 03:18
La spital a ajuns și portarul oaspeților, care a acuzat stare de rău, după lovitura cu Man.
M-am temut, să fiu sincer, mai mult pentru Dennis decât pentru portarul lor, era normal. Îmi pare rău pentru portar pentru că acum înțeleg că este la spital, i s-a făcut rău, sper să nu fie nimic grav. Dennis are și el probleme, i s-a spart buza și a trebuit să fie cusut destul de rău. Mă bucur că e sănătos | Mirel Rădoi, la conferința de presă.

Clasamentul grupei României

https://i.eurosport.com/2019/10/14/2696137.png
Fotbal
Edi Iordănescu, în pole-position să preia naționala României: "Au fost mai multe contacte!"
13/01/2022 LA 19:34
Fotbal
Ladislau Boloni s-a decis în legătură cu oferta FRF! Ce are de gând antrenorul
13/01/2022 LA 07:28