Update 13.30 Președintele Federației Spaniole, Luis Rubiales, a anunțat într-o conferință de presă că Luis Enrique va redeveni selecționerul Spaniei pentru Euro 2020.
"Suntem fericiți cu munca depusă de Robert (Moreno) și îi mulțumim, dar liderul acestui proiect este Luis Enrique" a declarat Rubiales.
-----------
Premier League
Ralf Rangnick este, oficial, antrenorul lui Manchester United. Anunţul făcut de german
29/11/2021 LA 12:00
Naționala Spaniei s-a distrat în ultima partidă din preliminariile Euro 2020 cu naționala României, scorul final fiind 5-0. Cu toate astea, cei de la Marca scriu pe prima pagină un titlu neașteptat: "Nu transformați Spania într-un circ" este mesajul jurnaliștilor iberici.
Aceștia fac referire la situația băncii tehnice, Robert Moreno, și-a luat rămas bun de la jucători după partida cu România. Conform Marca, el a părăsit arena în lacrimi și nu a fost prezent la întâlnirea cu presa de după meci.
Cu Moreno pe bancă, Spania a învins Malta și România în ultimele 2 partide din grupă cu un golaveraj de 12-0. Plecarea lui Moreno și revenirea lui Luis Enrique va fi anunțată într-o conferință de presă ce va avea loc astăzi.

Revine Luis Enrique

Luis Enrique a fost ales ca selecționer al Spaniei după Mondialul din 2018, însă a părăsit postul după tragedia din familia sa. Fiica lui și-a pierdut viața după o luptă dificilă cu o boală necruțătoare.
Conform jurnalistului Juanma Castano de la Cadena Cope, Luis Enrique va reveni la națională pentru Campionatul European de anul viitor. Antrenorul de 49 de ani și-a dat deja acordul.
Robert Moreno ar urma să revină pe postul de antrenor secund al lui Luis Enrique, poziție pe care o ocupa înainte ca Luis Enrique să renunțe la post din motive personale.
Liga Campionilor UEFA
Anunțul făcut de Pochettino despre preluarea lui United, după înfrângerea administrată de Guardiola
25/11/2021 LA 05:42
Premier League
Ce a ajuns United! Steve Bruce s-a auto-propus antrenor, iar conducerea ia în calcul serios varianta
22/11/2021 LA 09:59