"Face istorie cu naționala Armeniei. Antrenorul spaniol a surprins pe toată lumea când a acceptat această ofertă exotică înaintea preliminariilor Cupei Mondiale 2022 din Qatar. Selecţionerul a adunat şapte meciuri de la preluarea mandatului şi nu a fost învins în niciunul din ele. Ultimul rezultat, o victorie de prestigiu în faţa Islandei, echipa care a încântat lumea fotbalului la ultimele turnee continentale", a informat Cadena SER.
"Evoluţiile acestei naţionale sunt de neoprit. Armenii fac parte din Grupa J a preliminariilor pentru Mondial, alături de Germania, Islanda, România, Macedonia de Nord şi Liechtenstein. Începutul a fost cum nu se poate mai bun, cu două victorii în primele două partide, ultima în faţa Islandei cu 2-0. Anterior a câştigat la limită în Liechtenstein", scriu spaniolii.
Fotbal
Edi Iordănescu a anunțat numele stranierilor convocați pentru Liga Națiunilor! Lista preliminară
13/05/2022 LA 11:40
"Caparros a fost pe prima pagină a ziarelor în ultimele luni după ce a trăit o situaţie complicată în ultimele luni. Experimentatul antrenor spaniol a văzut reizbucnirea vechiului conflict dintre Armenia şi Azerbaidjan, lucru pe l-a folosit pentru a-şi motiva jucătorii (...)", completează ei.
De asemenea, Estadio Deportivo a publicat un articol cu titlul ”Miracolul lui Joaquin Caparros” iar spaniolii au notat că selecționerul este ”un idol” într-o țară care a trecut prin război.
România va juca miercuri de la ora 19:00 în deplasare la Armenia.

PRELIMINARII CM 2022 | CLASAMENTUL GRUPEI J, ÎNAINTEA MECIULUI ARMENIA - ROMÂNIA:

1. Germania 6p
2. Armenia 6p
3. Macedonia de Nord 3p
4. România 3p
5. Islanda 0p
6. Liechtenstein 0p
Fotbal
Edi Iordănescu, vehement după primele meciuri la națională! Ce le-a transmis fotbaliștilor
05/05/2022 LA 09:40
Fotbal
România continuă să coboare în clasamentul FIFA! Locul ocupat de naționala lui Edi Iordănescu
31/03/2022 LA 14:24