"Face istorie cu naționala Armeniei. Antrenorul spaniol a surprins pe toată lumea când a acceptat această ofertă exotică înaintea preliminariilor Cupei Mondiale 2022 din Qatar. Selecţionerul a adunat şapte meciuri de la preluarea mandatului şi nu a fost învins în niciunul din ele. Ultimul rezultat, o victorie de prestigiu în faţa Islandei, echipa care a încântat lumea fotbalului la ultimele turnee continentale", a informat Cadena SER.
"Evoluţiile acestei naţionale sunt de neoprit. Armenii fac parte din Grupa J a preliminariilor pentru Mondial, alături de Germania, Islanda, România, Macedonia de Nord şi Liechtenstein. Începutul a fost cum nu se poate mai bun, cu două victorii în primele două partide, ultima în faţa Islandei cu 2-0. Anterior a câştigat la limită în Liechtenstein", scriu spaniolii.
Fotbal
Rădoi a anunțat convocările preliminare pentru dubla cu Germania și Armenia. Revenire după 2 ani
17/09/2021 LA 10:46
"Caparros a fost pe prima pagină a ziarelor în ultimele luni după ce a trăit o situaţie complicată în ultimele luni. Experimentatul antrenor spaniol a văzut reizbucnirea vechiului conflict dintre Armenia şi Azerbaidjan, lucru pe l-a folosit pentru a-şi motiva jucătorii (...)", completează ei.
De asemenea, Estadio Deportivo a publicat un articol cu titlul ”Miracolul lui Joaquin Caparros” iar spaniolii au notat că selecționerul este ”un idol” într-o țară care a trecut prin război.
România va juca miercuri de la ora 19:00 în deplasare la Armenia.

PRELIMINARII CM 2022 | CLASAMENTUL GRUPEI J, ÎNAINTEA MECIULUI ARMENIA - ROMÂNIA:

1. Germania 6p
2. Armenia 6p
3. Macedonia de Nord 3p
4. România 3p
5. Islanda 0p
6. Liechtenstein 0p
Calificările pentru Cupa Mondială UEFA
"Avem probleme de concentrare, ambiție și de mentalitate!" Reacția LPF după declarațiile lui Rădoi
09/09/2021 LA 17:29
Calificările pentru Cupa Mondială UEFA
Macedonia de Nord - România 0-0 | 7 puncte în 7 zile. Naționala nu ia gol, dar este criticată
09/09/2021 LA 08:14