Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Ciprian Marica, discurs dur după "dezastrul" cu Islanda: "Rădoi trebuie să plece acum"

Nicu Savin

Publicat 12/11/2021 la 00:40 GMT+2

Ciprian Marica a avut un discurs foarte dur după ce România a remizat acasă cu Islanda, scor 0-0. Fostul internațional este de părere că Mirel Rădoi trebuie să plece acum de la cârma echipei, fără a mai aștepta meciul din Liechtenstein.

Ciprian Marica, fostul internațional român

Credit imagine: Eurosport

România avea nevoie de o victorie contra Islandei pentru a rămâne la mâna ei în lupta pentru calificarea la barajul pentru Campionatul Mondial. Succesul mult așteptat nu a venit, tricolorii remizând, scor 0-0, cu nordicii, iar criticile la adresa selecționerului au început deja.
Primul care a făcut-o în mod clar a fost Ciprian Marica, fostul internațional cerându-i demisia imediată lui Rădoi și criticând aspru jucătorii.
"Vorbeam de lucrurile negative care se întâmplă în jurul naționalei și principalul vinovat este selecționerul, care anunță că pleacă. Ar trebui să plece acum dacă tot pleacă. Ce mai stăm să anunțăm că mai așteptăm încă o partidă. Dacă tot vrem să arătăm că suntem bărbați, acum ar trebui să plece.
Vedem acum ce poate să facă o declarație din asta aruncată așa, în neant, fără să o gândești un pic înainte. Din păcate, situația e tristă, eram la mâna noastră, am avut șansa în mână, am depins de noi.
E un dezastru. În această seară nu am văzut determinare, n-am văzut ambiție. Mi s-a părut un joc liniar, nu am văzut ruperi de ritm, n-am văzut jucători care să destabilizeze, am fost foarte previzibili.
O apărare 4-1-4-1 a islandezilor, se baricadau acolo în defensivă și pe atac pozițional nu aveam soluții. Singurele ocazii au venit după faze fixe, cornere", a punctat Ciprian Marica la Pro TV.
Citește și:

Mirel Rădoi nu mai speră la baraj

La finalul partidei de pe Ghencea, Mirel Rădoi s-a arătat foarte dezamăgit de jocul prestat de tricolori și a menționat că nu mai speră prea mult la calificarea la baraj, insinuând că echipa Islandei este una în reconstrucție și nu crede că Macedonia de Nord se va încurca împotriva nordicilor.
"Și eu și jucătorii ne dorim să terminăm pe locul doi. Din păcate nu mai suntem la mâna noastră și mi-e greu să cred că echipa Macedoniei va pierde contra Islandei pentru că în seara asta am văzut 6 jucătorii foarte tineri în primul 11, apoi alți doi intrați pe parcurs."
Singurul scenariu în care România mai poate prinde locul doi e ca tricolorii să câștige în Liechtenstein, iar Macedonia de Nord să nu bată acasă Islanda.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Distribuie acest articol
Meciuri asemănătoare
Promo
Promo