Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

"E în ADN-ul meu!" Reacția lui Cristiano Ronaldo după hat-trick-ul din meciul cu Luxemburg

Bianca Dumitru

Actualizat 13/10/2021 la 13:28 GMT+3

Cristiano Ronaldo a marcat un hat-trick în meciul dintre Portugalia și Luxemburg din preliminariile Cupei Mondiale din 2022. După meci, starul lui Manchester United a oferit o reacție pe rețelele de socializare, arătându-se motivat pentru a lupta în Qatar pentru singurul trofeu care îi lipsește.

Cristiano Ronaldo esulta per un gol in Portogallo-Lussemburgo - Qualificazioni Mondiali Qatar 2022

Credit imagine: Getty Images

Cristiano Ronaldo doboară record după record. Portughezul în vârstă de 36 de ani a reușit un hat-trick în meciul cu Luxemburg din preliminariile Campionatului Mondial din 2022, fiind lider în topul fotbaliștilor cu cele mai multe triple reușite la echipa națională, 10.
În total, starul lui Manchester United are 58 de hat-trick-uri reușite de-a lungul carierei, dintre care 44 au fost înscrise în tricoul lui Real Madrid, 3 în perioada petrecută la Juventus și unul pentru United.
Pentru echipa națională a Portugaliei, Ronaldo a marcat 115 goluri în 182 de meciuri, iar lusitanul nu are de gând să se oprească prea curând și vrea cu orice preț să scrie istorie la turneul final de anul viitor. Trofeul de campion mondial este singurul care îi lipsește din palmares, Ronaldo nereușind până în prezent să ajungă nici măcar în finala unei Cupe Mondiale, chiar dacă a participat la ultimele 4 ediții consecutive ale competiției.

Reacția lui Ronaldo după hat-trick-ul în poarta Luxemburgului

După victoria cu 5-0 a Portugaliei în meciul cu reprezentativa Luxemburgului, Cristiano Ronaldo a transmis un mesaj pe rețelele de socializare, lăsând să se înțeleagă că este extrem de motivat să ajungă în Qatar pentru a se mai lupta o dată pentru titlul mondial.
"Încă o victorie, încă un pas spre obiectivul nostru, încă o noapte istorică în care am apărat culorile ţării noastre. Totul devine mai uşor când jucăm acasă, în faţa fanilor care ne încurajează de la început până la final. Am promis că voi căuta întotdeauna să reuşesc mai mult şi mai mult.
Este în ADN-ul meu şi în ADN-ul nostru. Nu ne oprim niciodată şi nu depunem armele niciodată. Vom lupta întotdeuna pentru ce putem câştiga. Hai, Portugalia!", a fost mesajul postat de fotbalistul în vârstă de 36 de ani pe Instagram.
În ultimele două meciuri din preliminariile Cupei Mondiale din 2022, Portugalia va înfrunta Irlanda și Serbia, pe 11 și 14 noiembrie. În acest moment, echipa lui Cristiano Ronaldo este pe locul 2 al grupei A, cu 16 puncte, fiind depășită doar de Serbia, care are 17 puncte, dar și un meci în plus disputat.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Distribuie acest articol
Meciuri asemănătoare
Promo
Promo