Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Real Madrid, aproape de despărțirea de unul dintre starurile echipei! De ce vrea Perez să renunțe la el

Bianca Dumitru

Publicat 13/10/2021 la 11:52 GMT+3

Real Madrid s-ar putea despărți în următoarea perioadă de unul dintre cei mai importanți jucători ai echipei. Florentino Perez ar fi dispus să renunțe la Casemiro, oficialii 'galacticilor' intenționând să-i facă astfel loc în echipă lui Mbappe, căruia vor să-i ofere un salariu important.

Casemiro félicite Eduardo Camavinga lors d'Inter - Real Madrid, 2021

Credit imagine: Getty Images

Real Madrid nu a fost foarte activă pe piața transferurilor în vara trecută, dar a încercat să-l aducă pe Kylian Mbappe, lovindu-se de refuzurile celor de la PSG indiferent de oferta pe care au făcut-o. Francezul va fi principala țintă a 'galacticilor' în iarnă, iar pentru a-i putea oferi un salariu atractiv, oficialii madrilenilor își doresc în prezent să scape de mai multe vedete ale echipei.
Potrivit jurnaliștilor catalani de la publicația El Nacional, Florentino Perez, cel care a mai renunțat și în trecut la fotbaliști aflați în cea mai bună formă a carierei, ar fi dispus acum să se despartă de Casemiro. Fotbalistul în vârstă de 29 de ani este unul dintre cei mai importanți jucători din linia de mijloc a lui Real, dar are un salariu mare, motiv pentru care a fost inclus pe 'lista neagră' a președintelui de pe Santiago Bernabeu.
Brazilianul, cotat de site-ul transfermarkt.com la 70 de milioane de euro, nu duce lipsă de oferte, fiind dorit atât la PSG, cât și în Premier League.

Perez a pus ochii pe 5 jucători din naționala Spaniei

Real Madrid are nevoie de întăriri. Florentino Perez vrea să transfere câțiva jucători importanți și să scape de alți fotbaliști pentru a schimba fața echipei, punându-i lui Ancelotti la dispoziție un lot cu care să se poată lupta pentru trofeul Champions League.
Potrivit presei din Spania, printre jucătorii de care oficialii 'galacticilor' ar vrea să scape se numără Marcelo Vieira și Luka Modric, care sunt aproape de finalul carierei, dar și Isco Alarcon, Dani Ceballos, Mariano Diaz, Jesus Vallejo și Marco Asensio
În ceea ce privește sosirile pe care Perez și le dorește, pe lângă Kylian Mbappe, președintele celor de la Real Madrid a pus ochii pe 5 jucători din echipa națională a Spaniei, pe care va încerca să-i convingă să semneze în următoarea perioadă de mercato. Cele 5 staruri dorite pe Bernabeu sunt Pau Torres, Aymeric Laporte, Mikel Merino, Pedro Porro și Yeremi Pino.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Subiecte asemănătoare
Distribuie acest articol
Promo
Promo