Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Macedonia – România 0-0 | Nicolae Stanciu, mulțumit cu remiza de la Skopje: "Acum suntem favoriți!"

Irina Aldea

Publicat 09/09/2021 la 00:24 GMT+3

Naționala României a terminat la egaliate, miercuri seară, la Skopje, scor 0-0, meciul disputat împotriva selecţionatei Macedoniei de Nord, în grupa J a preliminariilor europene ale Cupei Mondiale din 2022.

Nicolae Stanciu

Credit imagine: Getty Images

România a obținut o remiză albă în Macedonia de Nord, 0-0, după o partidă dominată de gazde. În acest condiții, tricolorii lui Mirel Rădoi au o mare șansă să obțină locul doi în grupă și să se califice în play-off-ul de calificare la Mondial. De aceeași părere este și Nicolae Stanciu, care s-a declarat mulțumit după egalul de la Skopje.
România rămâne pe locul 3 în grupă, dar distanța față de Armenia se păstrează: un singur punct diferență. Macedonia de Nord e pe 4, dar pare să aibă o șansă în plus față de Armenia în lupta pentru poziția secundă. Germania s-a impus la scor de neprezentare în Islanda și cu 5 victorii și o înfrângere (contra adversarei României de azi) e lider și, în mod normal, nu va mai ceda șefia grupei.

Macedonia – România 0-0 | Ce spune Nicolae Stanciu după remiza de la Skopje

"E un punct până la urmă. După aspectul jocului și ce s-a întâmplat pe teren cred că este un punct bun, nu cred că meritam mai mult. Au fost zile grele, nu este ușor să joci atâtea meciuri în câteva zile, ni s-au accidentat mulți jucători, s-a întâmplat și chestia cu Ianis, care ne-a lipsit în aceasăt seară.
Până la urmă este un punct ok pentru noi, suntem la mâna noastră. Am reușit să facem 7 puncte, cred că depindem doar de noi pentru a ajunge la baraj. Mă bucur că am reglat situația luna asta. Ne-a fost teamă după anunțul referitor la Ianis. Mai rău a fost pentru cei care au rămas izolați în cameră, să stea atâtea ore să aștepte rezultatul testului, dar sunt bine și sperăm să revină și Ianis repede.
A fost un teren extrem de greu, obosești foarte repede pe această suprafață. Căpitanul lor și alți doi jucători de la ei au venit la noi și și-au cerut scuze pentru teren înainte de meci. Trebuie să vedem ce avem noi de îmbunătățit, sunt sigur că ne vom îndeplini obiectivul. Acum cred că suntem favoriți, având în vedere că avem meciurile cu Armenia și Islanda acasă", a spus Nicolae Stanciu la PRO TV.

CLASAMENTUL GRUPEI ROMÂNIEI ȘI CALCULELE DE CALIFICARE LA CM

  • 1. Germania - 15 puncte
  • 2. Armenia - 11 puncte
  • 3. România - 10 puncte
  • 4. Macedonia de Nord - 9 puncte
  • 5. Islanda - 4 puncte
  • 6. Liechtenstein - 1 punct
Au mai rămas de jucat din grupa României
  • 8 octombrie 2021: Germania – ROMÂNIA, Islanda – Armenia, Liechtenstein – Macedonia de Nord (21:45)
  • 11 octombrie 2021: ROMÂNIA – Armenia, Islanda – Liechtenstein, Macedonia de Nord – Germania (21:45)
  • 11 noiembrie 2021: Armenia – Macedonia de Nord (19:00), ROMÂNIA – Islanda, Germania – Liechtenstein (21:45)
  • 14 noiembrie 2021: Liechtenstein – ROMÂNIA, Armenia – Germania, Macedonia de Nord – Islanda (19:00)
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Distribuie acest articol
Promo
Promo