După victoria din această seară în fața Islandei, România a ajuns la 6 puncte în grupa J, acolo unde se află în acest moment pe poziția a patra. În urma meciului din Islanda, câștigat grație golurilor lui Dennis Man și Nicolae Stanciu, Mirel Rădoi consideră că și-a luat revanșa după barajul de la EURO 2020 de anul trecut, dar vrea să rămână cu picioarele pe pământ în ceea ce privește următoarele meciuri din grupă:
"Chiar dacă nu am realizat mare lucru, a fost o victorie mare, chiar și o revanșă. Contează foarte mult pentru viitor, ce înseamnă moralul jucătorilor, echipei, încrederea și de aici putem merge cu încredere mai mare către următoarea partidă. Să sperăm că de acum încolo vom începe să legăm victoriile și după vedem care sunt șansele noastre pentru mondial după această lună.
În momentul de față nu mă gândesc decât cum vom recupera jucătorii. Această victorie vine cu sacrificii mari, Denis Drăguș a simțit ceva ieri la antrenament, Denis Alibec astăzi, Florin Tănase pe care puteam să îl folosim și număr 9 fals, la fel și el s-a accidentat, Markovic este și el puțin obosit. Vom vedea ce vom face și ce soluții vom găsi în atac la meciurile următoare pentru că trebuie să marcăm goluri.
Calificările pentru Cupa Mondială UEFA
Cristiano Ronaldo, cu gândul la barajul de calificare la CM din Qatar! "Va fi o bătălie frumoasă"
14/01/2022 LA 17:44
Acum am auzit rezultatul din Macedonia, 0-0. Până la urmă este important să vedem cum facem ca noi să putem să adunăm cât mai multe puncte, pentru că altfel avem speranțe de la alte meciuri și noi nu reușim să câștigăm. Deocamdată mă interesează meciul cu Liechtenstein, pare un meci foarte ușor, dar am auzit că au pierdut doar cu 2-0 cu Germania, sunt curios să văd partida. Sunt sigur că Germania a dominat la capitolul ocazii, posesie, dar aș vrea să văd și sistemele de joc, dacă au schimbat ceva. Din punctul meu de vedere, partida cu Liechtenstein este cea mai importantă dintre aceste trei meciuri. Venim după o victorie în Islanda, poate fi o doză prea mare de euforie și să nu cădem într-o capcană în care să ne facem de râs contra Liechtensteinului", a declarat Mirel Rădoi după partidă, la PRO TV.
Macedonia de Nord și Armenia, remiză albă în această seară
În celelalte meciuri din grupa J, grupă din care face parte România, Macedonia de Nord și Armenia au terminat la egalitate, scor 0-0. În cea de a treia partidă a grupei, Germania a învins cu 2-0 pe terenul celor din Liechtenstein. După 4 meciuri, Armenia este liderul surpriză al grupei J, cu 10 puncte, fiind urmată de Germania pe locul 2, cu 9 puncte.
Clasament Grupa J
  • 1. Armenia - 10 puncte
  • 2. Germania - 9 puncte
  • 3. Macedonia de Nord - 7 puncte
  • 4. România - 6 puncte
  • 5. Islanda - 3 puncte
  • 6. Liechtenstein - 0 puncte
Calificările pentru Cupa Mondială UEFA
Christian Eriksen a dezvăluit că vrea să joace la Cupa Mondială din Qatar
04/01/2022 LA 20:09
Calificările pentru Cupa Mondială UEFA
Cupa Mondială bienală? Reacția șefului UEFA, categorică: "O idee proastă, nu pentru că ne opunem"
31/12/2021 LA 15:31