Ianis Hagi a început ca rezervă meciul cu Macedonia de Nord. Intrat pe teren în minutul 76, mijlocașul a marcat golul victoriei "tricolorilor", asta după ce Macedonia de Nord reușise să revină pe tabelă de la 0-2. Acesta a fost primul gol pentru prima reprezentativă marcat de Ianis.
Contul de Twitter în limba germană al UEFA a ținut să salute performanța jucătorului român și a postat un mesaj special: "Câştigătorul meciului România - Macedonia de Nord: Ianis Hagi". Postarea forului european a fost preluată și de Ianis după meci.
Serie A
Mourinho e "all-in" pentru transferul lui Ianis Hagi! Anunțul făcut azi de italieni
IERI LA 11:12

Ianis Hagi s-a bucurat într-un mod controversat după ce a marcat contra Macedoneiei de Nord

După ce a marcat golul decisiv al meciului în minutul 86, Ianis Hagi a dus mâna la gură, făcând semnul clasic de ”liniște” pentru ca apoi să sărbătorească alături de Mirel Rădoi. Tânărul internațional a explicat la finalul partidei care au fost motivele pentru acest mod de a sărbători prima lui reușită în tricoul naționalei.
"Istoria noastră e mult mai lungă, am avut succes împreună, am vrut să arăt că între mine și el nu e nimic, cam atât. Rolul meu pe teren este să fac diferența, îmi place mereu să fiu acolo când echipa are nevoie de mine.", a declarat Ianis.
Scottish Premiership
Cât câștigă anual Ianis Hagi din colaborările cu marile branduri internaționale
IERI LA 05:48
Scottish Premiership
Ianis Hagi, despre perioada petrecută în carantină: "A fost extrem de greu!" Ce a învățat la Rangers
24/09/2021 LA 15:23