Articol scris de Romeo Ene
Astăzi, preşedintele Klaus Iohannis a anunţat o serie de măsuri de relaxare în contextul situaţiei epidemiologice îmbunătăţite, iar una din ele vizează revenirea spectatorilor în tribune, la 25% din capacitate, începând cu data de 15 mai.
Aşadar, Craiova – CFR Cluj ar putea reprezenta primul meci cu spectatori de la debutul pandemiei, partida se va disputa sâmbătă, iar în cazul în care oltenii vor primi aviz favorabil din partea autorităţilor, atunci meciul se va disputa cu aproximativ 8000 de fani în tribune.
Fotbal
OFICIAL | Mario Balotelli revine în naționala Italiei, înainte de meciurile de baraj pentru CM
ACUM 2 ORE

Suporterii revin pe stadioanele din România

Conform Digi Sport, Craiova se pregăteşte deja de deschiderea arenei ’’Ion Oblemenco’’ pentru fani, pregătind deja documentaţia necesară pentru a primi avizul favorabil din partea autorităţilor. Craiova este calificată în finala Cupei României, acolo unde o va întâlni pe Astra, iar acea partidă era anunţată iniţial ca fiind prima care se va disputa cu spectatori în tribune.
8 martie 2020 este data ultimului joc cu spectatori în România, Rapid – CSM Reşiţa 0-1, înainte de începerea stării de urgenţă pe teritoriul României.
Fanii fotbalului din România vor putea reveni pe stadioane începând cu data de 15 mai. Anunțul este oficial și a fost făcut în urmă cu puțin timp de președintele Klaus Iohannis, într-o conferință de presă: "Activitățile sportive în aer liber vor fi posibile cu 25% din locuri ocupate, cu spectatori".
"Competițiile sportive se pot desfășura pe teritoriul României fără spectatori, numai în condițiile stabilite prin ordinul comun al Ministrului Tineretului și Sportului și al Ministrului Sănătății.’’
’’Prin excepție de la prevederile anterioare, competițiile sportive se pot desfășura cu participarea spectatorilor, doar ca evenimente test/pilot cu aprobarea CNSU pe baza propunerii Ministerului Tineretului și Sportului și cu avizul Ministerului Sănătății, participarea fiind permisă doar pentru persoanele care sunt vaccinate, se află în perioada cuprinsă între a 15 și a 90 a zi ulterioară confirmării infectării cu SARS-CoV-2 sau prezintă rezultatul unui test RT-PCR nu mai vechi de 72 de ore, în condițiile stabilite prin metodologia aprobată prin ordin comun al Ministerului Tineretului și Sportului și Ministerului Sănătății.", precizează Guvernul.
Premier League
Claudio Ranieri a fost demis de la Watford după doar 112 zile!
ACUM 2 ORE
Romanian Liga I
Încă un jucător român ajunge lângă Deian Sorescu în Polonia. Transfer de 600.000 de euro
ACUM 3 ORE