Elvir Koljic a suferit o accidentare îngrozitoare în meciul cu Poli Iași, din etapa a 6-a din Liga 1. Atacantul Universității Craiova a fost faultat extrem de dur de Marius Mihalache și a suferit o ruptură de gleznă.Golgheterul Craiovei din sezonul curent și-a rupt glezna în minutul 36 al meciului dintre Craiova și Iași, după o intrare criminală, din lateral, a lui Marius Mihalache. Fundașul celor de la Poli Iași i-a prins glezna lui Koljic între picioarele sale și teren, iar rezultatul a fost înspăimântător.
Pe imaginile din timpul meciului se putea observa cum glezna bosniacului s-a deplasat din poziția normală.Durerea a fost insuportabilă, motiv pentru care Koljic a început să urle pe gazon. Atacantul a fost dus în afara terenului, iar medicii au intervenit imediat. Aceștia au fost nevoiți să-i taie gheata lui Koljic pentru a-i oferi primul ajutor. Apoi, bosniacul a fost transportat de urgență la spital, unde medicii specialiști au oferit diagnosticul.

Ce se întâmplă cu Elvir Koljic după ce a fost dur accidentat de Mihalache

Romanian Liga I
Koljic, OUT până în 2023! Fotbalistul Craiovei, operat la piciorul la care a mai avut probleme
06/09/2022 LA 16:56
"Koljic e în recuperare. L-am așteptat să vină la meci (n.r. 0-1 cu Academica Clinceni, în etapa a opta), i se pregătise acolo… dar nu a mai venit, poate mai bine că era și frig. E în procesul de recuperare și o să meargă în Bosnia, acolo la el, pentru că e un centru foarte bun, mai stă și el acasă. Moralul lui, vă dați seama, poate să fie total afectat. Măcar dacă stă lângă familie, poate îi mai crește un pic”, a spus Sorin Cârțu, la ProSport.
Comisia de Disciplină din cadrul Federației Române de Fotbal l-a suspendat pe Ovidiu Mihalache opt etape, după intrarea foarte dură la Elvir Koljic, în meciul dintre Universitatea Craiova și Poli Iași: “După cum am spus și în declarațiile anterioare, regret enorm accidentarea lui Koljic! Știu foarte bine ce înseamnă pentru un jucător o accidentare, de aceea am să regret întotdeauna acel moment nefericit când s-a produs faultul. Nu sunt în măsură să critic decizia comisiei, însă, în opinia mea, suspendarea pe care am primit-o este puțin cam aspră, dat fiind faptul că în niciun moment nu am intenționat să comit faultul, părere pe care nu mi-o exprim doar eu, ci și-au exprimat-o atât experții în domeniu, cât și medicii”, a fost reacția lui Mihalache, după aflarea pedepsei.
Romanian Liga I
Ghinion teribil pentru Universitatea Craiova și Elvir Koljic! Bosniacul s-a accidentat din nou
05/03/2021 LA 11:04
Romanian Liga I
Craiova - Viitorul 3-1 | Revenirea lui Koljic aduce victoria. Pițurcă duce Craiova pe locul 2
07/10/2019 LA 10:53