Pentru intrarea criminală prin care fundașul moldovenilor i-a produs o fractură de peroneu atacantului bosniac, Comisia de Disciplină și Etică a FRF a decis să-l suspende 8 etape. Mai mult, Mihalache va trebui să plătească și o amendă în valoare de 5.000 de lei.
Poli Iași va încerca să facă apel la decizia anunțată astăzi, cu argumentul că fundașul de 35 de ani n-a avut intenție să-l accidenteze pe Koljic.
Koljic a trăit în urmă cu 2 etape cea mai grea seară din cariera de fotbalist. Golgheterul Craiovei din sezonul curent a suferit o fractură de peroneu în minutul 36, după o intrare foarte dură, din lateral, a lui Marius Mihalache.
Romanian Liga I
Iuliu Mureșan îl atacă pe Bonetti: "Știți ce a făcut când a plecat? Bine că nu l-a văzut nimeni"
22/09/2021 LA 09:32
Fundașul celor de la Poli Iași i-a prins glezna lui Koljic între picioarele sale și teren, iar rezultatul a fost înspăimântător. Pe imaginile din timpul meciului se putea observa cum glezna bosniacului s-a deplasat din poziția normală.

Elvir Koljic, accidentare horror în Universitatea Craiova - Poli Iași

Durerea a fost insuportabilă, motiv pentru care Koljic a început să urle pe gazon. Atacantul a fost dus în afara terenului, iar medicii au intervenit imediat.
Aceștia au fost nevoiți să-i taie gheata lui Koljic pentru a-i oferi primul ajutor. Apoi, bosniacul a fost transportat de urgență la spital, unde medicii specialiști au oferit diagnosticul: fractură de peroneu.
Ca urmare a faultului oribil comis, Mihalache a primit cartonașul roșu.
Koljic avea parte de cel mai bun început de sezon din carieră, cu 6 goluri înscrise în primele 5 meciuri din Liga 1.
https://i.eurosport.com/2020/10/20/2918606.jpg
Romanian Liga I
Dinu, dezvăluiri incredibile despre Bonetti: "O să îți stea mintea în loc"
22/09/2021 LA 05:37
Romanian Liga I
Ionuț Chirilă a revenit în Liga 1, la Clinceni. Aduce cu el doi investitori care salvează clubul
21/09/2021 LA 09:36