Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Mihalache, pedeapsă usturătoare după ce i-a rupt piciorul lui Koljic! Ce decizie a luat FRF

Cosmin Cioboata

Actualizat 21/10/2020 la 15:18 GMT+3

Marius Mihalache l-a faultat grav pe Elvir Koljic în meciul Universitatea Craiova - Poli Iași 1-0, în etapa a 6-a din Liga 1.

Universitatea Craiova - Poli Iași 1-0

Credit imagine: Eurosport

Pentru intrarea criminală prin care fundașul moldovenilor i-a produs o fractură de peroneu atacantului bosniac, Comisia de Disciplină și Etică a FRF a decis să-l suspende 8 etape. Mai mult, Mihalache va trebui să plătească și o amendă în valoare de 5.000 de lei.
Poli Iași va încerca să facă apel la decizia anunțată astăzi, cu argumentul că fundașul de 35 de ani n-a avut intenție să-l accidenteze pe Koljic.
Koljic a trăit în urmă cu 2 etape cea mai grea seară din cariera de fotbalist. Golgheterul Craiovei din sezonul curent a suferit o fractură de peroneu în minutul 36, după o intrare foarte dură, din lateral, a lui Marius Mihalache.
Fundașul celor de la Poli Iași i-a prins glezna lui Koljic între picioarele sale și teren, iar rezultatul a fost înspăimântător. Pe imaginile din timpul meciului se putea observa cum glezna bosniacului s-a deplasat din poziția normală.

Elvir Koljic, accidentare horror în Universitatea Craiova - Poli Iași

Durerea a fost insuportabilă, motiv pentru care Koljic a început să urle pe gazon. Atacantul a fost dus în afara terenului, iar medicii au intervenit imediat.
Aceștia au fost nevoiți să-i taie gheata lui Koljic pentru a-i oferi primul ajutor. Apoi, bosniacul a fost transportat de urgență la spital, unde medicii specialiști au oferit diagnosticul: fractură de peroneu.
Ca urmare a faultului oribil comis, Mihalache a primit cartonașul roșu.
Koljic avea parte de cel mai bun început de sezon din carieră, cu 6 goluri înscrise în primele 5 meciuri din Liga 1.
Premier League, program etapa a 6-a
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Subiecte asemănătoare
Distribuie acest articol
Promo
Promo