În vârstă de 46 de ani, Marco Materazzi a povestit conflictul pe care l-a avut cu al lui coechipier de la Inter Milan după semifinala de Champions League din 2010 dintre clubul Italian și Barcelona, atunci când s-au impus în tur cu 3-1, însă acel meci are și o latură tristă pentru italieni, asta din cauza comportamentului lui Mario Balotelli din finalul acelui meci.
În ciuda victoriei, Balotelli, pe atunci în vârstă de 19 ani, și-a aruncat tricoul pe teren mergând furios la vestiare. Materazzi nu a uitat acel moment și a povestit recent că i-a tras o mamă de bătaie colegului lui de echipă după încheierea acelui meci istoric: “Da, i-am tras o mamă de bătaie, chiar a meritat în acea zi”, a spus Materazzi.
Da, i-am tras o mamă de bătaie, e adevărat. Îl iubesc pe Mario, dar chiar a meritat-o în acea zi. Am devenit între timp prieteni buni, practic suntem ca frații, dar a făcut ceva în acea zi… ceva ce nu ar fi trebuit să facă. Faptul că și-a aruncat tricoul pe teren după fluierul de final nici măcar nu e cea mai rea parte. Înainte de meci, în autocarul echipei, ne-a spus că va juca prost, așa că am promis c-o să-l fac să plătească dacă va face asta. Când a intrat pe teren, a șutat de la mijlocul terenului în loc să încerce ceva cu mingea. Diego Milito a vrut să-l omoare.
Premier League
Mourinho la Liverpool? Cum se putea schimba istoria recentă a Premier League
17/04/2020 LA 09:49
În ciuda jocului prestat atunci de Balotelli, Inter Milan a cucerit titlul de UCL în acel sezon, după ce s-a impus în finala cu Bayern Munchen de pe Bernabeum scor 2-0.

Contextul conflcitului dintre Materazzi și Zidane

Zinedine Zidane și-a încheiat cariera de fotbalist pierzând finala Campionatului Mondial din 2006 și fiind eliminat în prelungirile meciului de pe Olympiastadion pentru un gest care a rămas în amintirea colectivă a microbiștilor. În prelungirile meciului dintre Franța și Italia, scor 1-1, 3-5 după loviturile de departajare, la scorul de 1-1, Zidane l-a lovit cu capul în piept pe Marco Materazzi, în mod voluntar, și a fost trimis la vestiare.
Canalele Eurosport nu sunt disponibile în rețelele Telekom și NextGen, însă ele se regăsesc în continuare la principalii operatori de pe piață. Pentru a le putea urmări din nou, vă rugăm să le solicitați operatorului Telekom, prin apel la Serviciul Relații Clienți (021.404.1234 / 0766.12.1234) sau pe canalele oficiale de comunicare ale acestuia.
Fotbal
Mesajul trimis de Mourinho lui Moratti după ce a semnat cu Roma: "Trei cuvinte, atât mi-a scris"
05/05/2021 LA 11:14
Fotbal
Materazzi dezvăluie abia acum filmul incidentelor care au dus la eliminarea lui Zidane din 2006
03/05/2020 LA 11:10