Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Muller a cedat, după intrările dure ale lui Atletico: "Cei mai mari huligani din istoria fotbalului"

Cristian Mihală

Publicat 22/10/2020 la 12:37 GMT+3

Thomas Muller nu pare să aprecieze duritatea pe care Simeone a insuflat-o jucătorilor lui Atletico Madrid. Bild a aflat ce i-a spus mijlocaşul ofensiv al lui Bayern arbitrului, după ce a fost sancţionat cu un cartonaş galben.

Thomas Muller

Credit imagine: Getty Images

Bayern nu a avut milă de Atletico Madrid, pe care a învins-o cu 4-0, în ciuda faptului că Sane şi Gnabry au fost indisponibili.
Ca de obicei, formaţia lui Simeone a început destul de dur, dorind să îi ţină pe adversari la respect, dar maşinăria perfectă a lui Hansi Flick a reuşit să deschidă scorul în minutul 28 şi de atunci s-a mai pus doar problema scorului.
Totuşi, faulturile repetate ale ibericilor din startul meciului l-au enervat pe Muller, care a cedat şi a avut la rândul său o intrare dură, asupra lui Trippier (minutul 21). Centralul Michael Oliver i-a arătat pe bună dreptate cartonaş galben, moment în care neamţul a răbufnit.
"Jucăm împotriva lui Atletico, cei mai mari huligani din istoria fotbalului şi tu îmi dai galben pentru aşa ceva? Hei! Ce se întâmplă aici?", i-a transmis Muller arbitrului Michael Oliver, anunţă Bild.
Muller este unul dintre cei mai importanţi jucători ai lui Bayern, el revenind la forma care l-a consacrat odată cu instalarea lui Hansi Flick pe banca bavarezilor. În 2020, germanul campion mondial a impresionat mai ales prin modul în care îşi pune în valoare colegii, fiind o adevărată "maşinărie" de assisturi. De altfel, în ultimii 10 ani, doar 5 jucători au trecut de graniţa celor 100 de pase decisive:
  • Lionel Messi - 146
  • Di Maria - 116
  • Thomas Muller - 113
  • Kevin De Bruyne - 102
  • Mesut Ozil - 101
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Distribuie acest articol
Promo
Promo