Într-un interviu oferit pentru The Telegraph, atacantul lui West Brom a vorbit despre momentul în care a realizat că este infectat cu coronavirus. El consideră că totul a pornit în ziua în care a mers la hipodrom, la Cheltenham Festival.
În prezent, Austin se află în auto-izolare la domiciliu și nu are contact cu alte persoane, începând de sâmbăta trecută, când a avut primele simptome.
"Mă simțeam ca și când cineva aruncase o găleată de apă pe mine. Transpiram foarte rău. Înainte, le-am spus celor din familia mea că dacă ar fi să fie cineva infectat dintre noi, ar trebui să fiu. Pentru că sunt sănătos și activ din punct de vedere fizic. Mă gândeam că aș fi rezistat fără probleme virusului.
Championship
Pușcaș, gol sub ochii lui Wayne Rooney! Cum a marcat românul pentru Reading
05/04/2021 LA 16:26
A trecut o săptămână de atunci și vreau să le spun tuturor, chiar și oamenilor de 20 sau 30 de ani: nu luați virusul în râs, este o treabă serioasă. În urmă cu o săptămână îmi vedeam de viață. Este o problemă extrem de serioasă și trebuie să o tratăm ca atare.", a spus Austin.
https://i.eurosport.com/2018/11/15/2462472.jpg

Austin, în auto-izolare de o săptămână

Peste 250.000 de oameni au luat parte la Cheltenham Festival weekend-ul trecut, iar Austin a fost unul dintre ei. Cursa de cai a fost ultimul eveniment sportiv de anvergură care s-a desfășurat în Marea Britanie, înainte să fie suspendate toate competițiile.
Austin l-a sunat pe directorul lui West Brom sâmbătă seară, imediat după ce a avut primele simptome ale coronavirusului. Jucătorul avea o temperatură de 39,7 grade Celsius, așa că directorul i-a spus să se auto-izoleze în casă. La momentul actual, Austin se simte mai bine și este aproape să-și revină. În continuare, el îi spune soției sale să-i lase mâncare la ușa dormitorului, pentru a preveni orice fel de risc.
West Brom și-a suspendat antrenamentele începând de luni, iar fiecare jucător va avea de urmat un program individual acasă. Austin a înscris 9 goluri în 30 de apariții pentru West Brom în sezonul curent din Championship. Clubul se află pe locu 2 în clasament, la un singur punct în spatele liderului Leeds.
Charlie Austin a fost cumpărat de West Brom de la Southampton, în vară, în schimbul sumei de 4,3 milioane de euro. Austin a jucat întreaga carieră în Anglia, la echipe precum QPR, Burnley și Swindon Town.
Canalele Eurosport nu sunt disponibile în rețelele Telekom și NextGen, însă ele se regăsesc în continuare la principalii operatori de pe piață. Pentru a le putea urmări din nou, vă rugăm să le solicitați operatorului Telekom, prin apel la Serviciul Relații Clienți (021.404.1234 / 0766.12.1234) sau pe canalele oficiale de comunicare ale acestuia.
Championship
Ce se întâmplă în Championship? Fanii lui Norwich pot vedea meciurile de pe stadion
24/10/2020 LA 04:42
Championship
Fulham a promovat în Premier League, după un singur sezon petrecut în Championship
04/08/2020 LA 21:22