Gazdele s-au distrat cu trupa lui Veljko Paunovic, iar în minutul 37 conduceau deja cu 3-0. George Pușcaș a fost schimbat la pauză cu Oviemuno Ejaria, dar fără efect pozitiv pentru Reading pe tabela de marcaj.
Publicația britanică Berkshire Live l-a făcut praf pe atacantul român, acordându-i nota 1 pentru prestația din meciul cu QPR: "Schimbat la pauză după o primă repriză dezastruoasă. Nu a putut să țină de minge și a reprezentat 0 amenințare în atac, în afară de un șut trimis peste poartă.".
Championship
Bournemouth, a 2-a echipă promovată în Premier League! "Cireșele" revin pe prima scenă după doi ani
03/05/2022 LA 20:37

George Pușcaș ar putea ajunge la Sampdoria

Pușcaș s-ar afla și pe radarul Sampdoriei, însă este abia a 2-a variantă. Echipa lui D'Aversa încearcă transferul lui Jean Pierre Nsame, atacantul lui Young Boys și numai în cazul în care tranzacția va pica ar putea reveni la varianta Pușcaș.
CITEȘTE ȘI:
Reading se află pe locul 21 în Championship, cu 22 de puncte după 28 de etape, având un avans fragil, de 2 puncte, față de ocupanta locului 22, Peterborough, care se află pe primul loc retrogradabil.
Trupa lui Pușcaș a ajuns la 9 meciuri consecutive fără victorie în toate competițiile, încasând 25 de goluri în acest interval și va merge pe terenul lui Bristol City etapa viitoare.
George Pușcaș joacă la Reading din 2019, englezii plătind pentru el 7,5 milioane de €. După un prim sezon foarte bun, randamentul românului a scăzut. În acest sezon, românul a punctat de doar două ori, în 28 de partide.
Forma slabă a românului i-a determinat pe șefii clubuluisă apeleze în plin sezon la Andy Caroll, un atacant care nu mai jucase din stagiunea trecută și care a acceptat un contract pe numai două luni.
Fotbalul italian l-ar putea ajuta pe Pușcaș să revină la forma care l-a consacrat. El a crescut în climatul din Peninsulă, unde a evoluat pentru Inter, Bari, Benevento, Novara sau Palermo înainte de a merge în Anglia.
Championship
Fulham, prima echipă promovată în Premier League! Mitrovic, aproape de a intra în istorie
19/04/2022 LA 20:39
Championship
Bornă impresionantă atinsă de Aleksandar Mitrovic la Fulham. 30 de goluri marcate în Championship
09/02/2022 LA 11:29