Din cauza războiului cu Ucraina, rusul Roman Abramovich, un apropiat al lui Putin, trece prin momente grele. Guvernul britanic i-a înghețat toate bunurile, iar sancțiunile dictate împotriva clubului sunt extrem de grele.
Printre ele, Chelsea nu poate să prelungească înțelegerile cu fotbaliștii aflați la final de contract. Apărarea a fost punctul forte al formației de pe Stamford Bridge, după venirea lui Tuchel, iar acum aceasta riscă să fie decimată. Christensen s-a înțeles deja cu Barcelona, Azpilicueta, căpitanul echipei va lua probabil același drum, iar Rudiger, poate cel mai sigur fundaș al clubului, are de optat între Bayern, Real Madrid sau PSG.
CITEȘTE ȘI:
The Emirates FA Cup
Liverpool a cucerit trofeul FA Cup! "Cormoranii" au învins-o din nou pe Chelsea la penalty-uri
14/05/2022 LA 18:40
ROMAN ABRAMOVICH, DESCALIFICAT DE PREMIER LEAGUE. COMUNICATUL LIGII

Reece James, disputat de Manchester City și Real Madrid

Azi, a apărut o nouă informație în presa din Vest: Manchester City și Real Madrid se luptă pentru Reece James, unul dintre cei mai ofensivi fundași dreapta din Europa.
Guardiola îl vede drept o soluție pe termen lung pentru Kyle Walker, care nu mai dă același randament ca anul trecut, în timp ce Florentino Perez crede că înlocuirea lui Carvajal cu acesta va face din Real o formație mult mai ofensivă.
În vârstă de 22 de ani, Reece James are contract cu Chelsea până în 2025, dar dacă nu se va schimba acționariatul londonezilor e de așteptat ca mulți fotbaliști să vrea să plece, iar oficialii să nu aibă foarte multe argumente pentru a-i ține pe loc.
James este cotat la 55 de milioane de euro și, dacă nu ar fi avut probleme cu accidentările, probabil că avea șansa să devină printre cei mai buni fundași laterali din lume. El este extrem de ofensiv, în acest sezon marcând 5 goluri și reușind 6 pase decisive, în 17 partide jucate în Premier League. Cifre fabuloase pentru un tânăr de 22 de ani care joacă fundaș lateral. Trebuie spus că Reece James este un fotbalist extrem de polivalent, el evoluând în unele cazuri ca închizător pentru Chelsea.
Premier League
Lukaku, pregătit să vorbească despre viitorul său la Chelsea cu noii acționari! Declarația agentului
13/05/2022 LA 10:04
Premier League
Chelsea pregătește primele "tunuri" în noua eră! Cei doi jucători doriți insistent de Thomas Tuchel
10/05/2022 LA 12:05