Întâlnirea de astăzi a cluburilor din League Two, al 4-lea eșalon fotbalistic din Anglia, a adus un vot în unanimitate pentru încheierea sezonului, cu un clasament final alcătuit în funcție de sistemul Points-Per-Game.
Varianta votată de cluburi este ca 3 cluburi să promoveze în League One, să aibă în continuare play-off-ul pentru promovare (doar primele 3 cluburi promovează direct) și să nu existe nicio echipă care să retrogradeze.

Sezon încheiat

The Emirates FA Cup
FA Cup | Forțele Angliei au avansat în optimi! Lampard, debut cu succes la Everton! Rezultatele zile
05/02/2022 LA 15:18
Conform variantei votate de cluburi, cluburile promovate sunt Crewe Alexandra, Swindon Town și Plymouth Argyle ar promova, în timp ce Exeter City, Cheltenham Town, Colchester United și Northampton Town ar ocupa locurile pentru play-off.
Stevenage este echipa aflată pe ultima poziție, la 3 puncte în spatele celor de la Macclesfield, iar acestea ar evita retrogradarea dacă propunerea este aprobată de English Football League și Football Association.
În schimb, cluburile din League One nu au putut ajunge la un acord vineri pentru încheirea sezonului și vor avea o întâlnire nouă luni pentru a decide cum va fi încheiat sezonul.
Championship, liga secundă a Angliei, speră în continuare să încheie sezonul iar decizia acestora depinde de cum va proceda Premier League.
https://i.eurosport.com/2020/05/15/2819045.jpg
Canalele Eurosport nu sunt disponibile în rețelele Telekom și NextGen, însă ele se regăsesc în continuare la principalii operatori de pe piață. Pentru a le putea urmări din nou, vă rugăm să le solicitați operatorului Telekom, prin apel la Serviciul Relații Clienți (021.404.1234 / 0766.12.1234) sau pe canalele oficiale de comunicare ale acestuia.
League Cup
Anunț făcut de Liverpool: vor juca într-un interval de 24 de ore în Cupa Ligii și CM al Cluburilor
05/11/2019 LA 17:45
Cupa Mondială FIFA
"Să vină Franța!" Ce scrie presa din Anglia după ce s-a stabilit duelul de foc din sferturi
ACUM O ORĂ