Bucecea este un mic oraș, aflat la 19 kilometri de Botoșani, care are doar 4274 de suflete, potrivit ultimului recensământ.
Ca atare, nu mică le-a fost mirarea localnicilor în ultimele luni, după ce CNI a dat undă verde alocării unei sume impresionante - 1 milion de euro - pentru construirea unei arene de fotbal și a unor terenuri adiacente, care să deservească altor sporturi: tenis, baschet și volei. În plus sala de sport deja existentă va fi modernizată.
CITEȘTE ȘI:
Cupa Mondială FIFA
GE-NI-AL! Ce le-a promis Neymar fotbaliștilor coreeni pentru a nu-l accidenta în meciul din optimi
ACUM 2 MINUTE
REVOLUȚIA STADIOANELOR! CELE MAI SPECTACULOASE ARENE CARE VOR FI CONSTRUITE ÎN ÎNTREAGA LUME PÂNĂ ÎN 2025

Lucrările la stadionul din Bucecea avansează impresionant

Lucrările sunt în toi și primarul localității s-a declarat surprins de cât de repede avansează lucrurile.
"Este o surpriză și pentru noi să avem un constructor așa de activ. Sunt lucrări începute de aproape trei luni și ne aflăm în acest stadiu. Construcția este ridicată iar la teren se lucrează la nivelare. Deja a venit gazonul sintetic care va fi amplasat pe teren.
Este o investiție în valoare de un milion de euro, făcută cu sprijinul Companiei Naționale de investiții. Va mai fi o tribună, o parcare pentru autocare și una pentru autoturisme", a spus Angel Gheorghiu, primarul orașului Bucecea, citat de btonline.ro.
CNI are zeci de proiecte în derulare care să sprijine sportul, majoritatea fiind legate de construirea sau modernizarea sălilor de sport de pe tot teritoriul țării noastre.
În București, în 2021 CNI a finalizat construcția Centrului Sportiv de Excelență de la Arcul de Triumf. Arena are o capacitate de 8.100 locuri și indeplineste criteriile impuse de UEFA pentru derularea de competiții sportive pentru nivelul de clasificare UEFA 4 precum și condițiile necesare găzduirii de competiții de rubgy la nivel național și internațional. Tot în capitală, în prezent se mai lucrează la finisajele de la stadionul Rapid, care va fi dat în folosință în perioada următoare.
Cupa Mondială FIFA
Omagiu emoționant adus lui Pele după calificarea Braziliei în sferturile Cupei Mondiale din Qatar
ACUM 27 MINUTE
Cupa Mondială FIFA
Discurs de învingător al selecționerului Japoniei, după eliminare: "Viitorul ne aparține!"
ACUM 36 MINUTE