Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Real Sociedad a câștigat Cupa Spaniei, după o finală cu Athletic Bilbao

Cosmin Cioboata

Actualizat 04/04/2021 la 09:49 GMT+3

Real Sociedad a câștigat Cupa Spaniei după ce a trecut în finală de marea rivală din Țara Bascilor, Athletic Bilbao, scor 1-0. Mikel Oyarzabal a înscris unicul gol al meciului disputat la Sevilla în minutul 63, din penalty.

La Real Sociedad celebra la Copa del Rey 2020

Credit imagine: EFE

Real Sociedad s-a impus în fața rivalei Athletic Bilbao în finala Cupei Spaniei, scor 1-0. Meciul de la Sevilla, amânat anul trecut din cauza pandemiei de coronavirus, a fost decis de golul marcat de Oyarzabal în minutul 63.
Inigo Martinez, fundașul lui Bilbao, l-a faultat în careu pe Portu, iar arbitrul a dictat lovitură de la 11 metri, după intervenția tehnologiei VAR. Oyarzabal și-a asumat responsabilitatea și a transformat.

Real Sociedad a câștigat Cupa Spaniei, după o finală cu Athletic Bilbao

Bilbao n-a avut forța să restabilească egalitatea, iar Real Sociedad și-a trecut în palmares cea de-a 3-a Cupă a Spaniei din istoria clubului, după cele câștigate în 1909 și 1987.
Astfel, Sociedad a spart "gheața" și a cucerit primul trofeu după o pauză de 34 de ani.
Interesant este că finala Cupei Spaniei (ediția 2020/2021) se va disputa peste numai două săptămâni. Pe 17 aprilie, Bilbao își putea încerca din nou norocul în ultimul act al competiției, împotriva Barcelonei.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Subiecte asemănătoare
Distribuie acest articol
Promo
Promo