Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Presa din Italia anunță că Ionuț Radu va apăra poarta lui Inter după 8 luni! Ultimul meci în care a jucat a fost în mai

Romeo Ene

Publicat 19/01/2022 la 17:56 GMT+2

Inter va juca în această seară cu Empoli, în optimile Cupei Italiei, iar Gazzetta dello Sport anunță că Ionuț Radu va fi titular pentru campioana Italiei după 8 luni.

Ionut Radu

Credit imagine: Getty Images

Ajuns la 24 de ani, Radu evoluează la Inter din 2013, însă a jucat doar 3 meciuri oficiale pentru trupa lui Inzaghi.
Inter este lider în Serie A, cu 50 de puncte după 21 de etape și are un avans de 2 puncte față de ocupanta locului 2, AC Milan, însă are și un meci mai puțin disputat.
Inter va juca cu Empoli în Cupa Italiei, iar Radu primește ocazia de a-l impresiona pe Simone Inzaghi.

Ionuț Radu a fost împrumutat la mai multe echipe

Portarul român evoluează la Inter din 2013, însă acesta a fost împrumutat la diverse echipe, cum ar fi Avellino sau Genoa.
El este rezerva portarului sloven Samir Handanovic, care a fost integralist în toate meciurile lui Inter din acest sezon. În cazul în care Radu va fi titular, va fi primul meci oficial în acest sezon pentru el.
Citește și:
Ultima oară când a evoluat pentru Inter se întâmpla în luna mai a anului trecut, atunci când Nerazzurri erau deja campioni. Inter învingea Roma cu 3-1, iar de atunci, Radu a mai evoluat doar într-un amical cu Dinamo Kiev, în luna august a anului trecut, intrând pe teren în minutul 73.
Gazzetta dello Sport a anunțat echipa lui Inter pentru meciul cu Empoli: Radu - D'Ambrosio, Ranocchia, Dimarco - Dumfries, Vecino, Vidal, Gagliardini, Darmian - Lautaro, Correa
Cariera lui Radu și-a atins apogeul până acum în tricoul lui Genoa, în sezonul 2018-2019. El a făcut parte din echipa naționala de tineret condusă de fostul selecționer al României, Mirel Rădoi, care a ajuns în semifinalele Campionatului European de tineret din 2019.
El a jucat 50 de meciuri pentru Genoa, fiind cotat de site-ul Transfermarkt la 4 milioane de euro. Cel mai probabil, Radu va trebui să-și găsească o altă echipă din vară, ținând cont că Inter a mai transferat un portar, pe Andre Onana de la Ajax.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Subiecte asemănătoare
Distribuie acest articol
Promo
Promo