Fotbalul european este pe cale să fie martorul unei noi competiții de 5 stele, care "va detrona UEFA Champions League", în opinia jurnaliștilor englezi. Sky Sports a anunțat că echipele de top din Europa se află în discuții pentru organizarea unei ligi supreme, denumită European Premier League.
Liverpool, Manchester United și Real Madrid sunt cluburile care au alcătuit planul și au demarat negocierile pentru organizarea noii competiții, în parteneriat cu FIFA.
Potrivit Sky Sports, vor fi alocate 6 miliarde de dolari pentru organizarea European Premier League, competiție care va include 16 sau 18 echipe de top din primele 5 ligi ale Europei - Premier League, La Liga, Serie A, Bundesliga și Ligue 1.
Romanian Liga I
FCSB - CFR Cluj, derby-ul primei etape din 2022 a Ligii 1! Echipele probabile
ACUM 2 ORE

Luis Figo se opune categoric

Portughezul, care a evoluat de-a lungul carierei la cluburi precum Real Madrid, Barcelona sau Inter, a făcut apel pe Twitter ca toată lumea fotbalului să se opună acestui proiect.
”Din ceea ce am citit despre această superligă, este ceva ce va distruge fotbalul așa cum îl știm. Este vorba doar de lăcomie și de a menține puterea în mâinile elitelor, astfel vor muri cluburile și ligile iubite de fani. Fotbalul ar trebui să se unească. Toată lumea ar trebui să se opună!”, a scris Figo.
Premier League
Jurgen Klopp nu renunță! Ce a spus despre lupta pentru titlul de campioană în Premier League
ACUM 3 ORE
Fotbal
Mbappe l-a întrebat pe Ibrahimovic dacă să meargă sau nu la Real Madrid! Ce a răspuns suedezul
ACUM 13 ORE