Fotbalul european este pe cale să fie martorul unei noi competiții de 5 stele, care "va detrona UEFA Champions League", în opinia jurnaliștilor englezi. Sky Sports a anunțat că echipele de top din Europa se află în discuții pentru organizarea unei ligi supreme, denumită European Premier League.
Liverpool, Manchester United și Real Madrid sunt cluburile care au alcătuit planul și au demarat negocierile pentru organizarea noii competiții, în parteneriat cu FIFA.
Potrivit Sky Sports, vor fi alocate 6 miliarde de dolari pentru organizarea European Premier League, competiție care va include 16 sau 18 echipe de top din primele 5 ligi ale Europei - Premier League, La Liga, Serie A, Bundesliga și Ligue 1.
Liga
Ruptură totală la Barcelona! Laporta l-a mustrat pe Koeman pentru comportamentul din fața presei
ACUM 4 MINUTE

Luis Figo se opune categoric

Portughezul, care a evoluat de-a lungul carierei la cluburi precum Real Madrid, Barcelona sau Inter, a făcut apel pe Twitter ca toată lumea fotbalului să se opună acestui proiect.
”Din ceea ce am citit despre această superligă, este ceva ce va distruge fotbalul așa cum îl știm. Este vorba doar de lăcomie și de a menține puterea în mâinile elitelor, astfel vor muri cluburile și ligile iubite de fani. Fotbalul ar trebui să se unească. Toată lumea ar trebui să se opună!”, a scris Figo.
Romanian Liga I
Edi Iordănescu taie în carne vie după meciul de la Hunedoara! Cum își va pedepsi jucătorii
ACUM O ORĂ
League Cup
Man United, out din Cupa Ligii! Solskjaer ratează din fașă încă o șansă de a câștiga un trofeu
ACUM O ORĂ