Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Aerul condiționat cauzează probleme la Cupa Mondială: "Mai mulți jucători au avut probleme"

Alex Masgras

Publicat 29/11/2022 la 19:59 GMT+2

Antony a jucat pe finalul partidelor Braziliei cu Serbia și Elveția de la Cupa Mondială. Fotbalistul ajuns în această vară la Manchester United s-a confruntat în Qatar și cu o răceală cauzată de aerul condiționat de pe stadioane.

Brazil players huddle prior to the FIFA World Cup Qatar 2022 Group G match between Brazil and Switzerland

Credit imagine: Getty Images

Antony a debutat la Cupa Mondială atunci când a fost introdus de Tite în minutul 79 al partidei dintre Brazilia și Serbia, câștigată de sud-americani cu 2-0. După această partidă, jucătorul ajuns în această vară la Manchester United a avut mici probleme din cauza aerului condiționat de pe stadioanele din Qatar.
Antony a vorbit în alături de Casemiro pe Twitch și a dezvăluit că a avut câteva zile complicate după victoria cu Serbia:
"A fost puțin dificil. Nu m-am simțit bine pentru câteva zile, ceea ce a complicat lucrurile. Mă recuperez bine și voi ajunge la 100%. A fost mai mult o răceală, probleme cu gâtul. A fost din cauza aerului condiționat.
Nu numai eu, mai mulți jucători au tușit și au avut probleme cu gâtul. Este foarte greu pentru mine să mă îmbolnăvesc, dat sunt fericit să fiu o parte importantă a echipei. Oricând ai nevoie de Antony, sunt disponibil", a spus acesta, potrivit Sport Bible.
Richarlison, Antony et Raphinha
Citește și:

Brazilia este deja calificată în optimile de finală ale Cupei Mondiale

După succesul din al doilea meci al fazei grupelor cu Elveția, scor 1-1, Brazilia a obținut calificarea în optimile de finală ale Cupei Mondiale din Qatar.
În ultimul duel din faza grupelor, Brazilia va juca împotriva Camerunului, echipă care se află pe locul 3 în acest moment. Cealaltă partidă se va disputa între Elveția (locul 2, 3 puncte) și Serbia (locul 4, 1 punct).
Campionatul Mondial din Qatar se desfășoară în perioada 20 noiembrie – 18 decembrie, iar toate informațiile despre cel mai important eveniment al finalului de an le puteți găsi pe Eurosport.ro și aplicația Eurosport, care poate fi descărcată din App Store sau Magazin Play.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Subiecte asemănătoare
Distribuie acest articol
Promo
Promo