Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Cristiano Ronaldo, mesaj războinic înainte de ultimul meci al Portugaliei în grupele Cupei Mondiale! "Vrem locul 1"

Eurosport
DeEurosport

Actualizat 01/12/2022 la 21:09 GMT+2

Campionatul Mondial 2022 | Cristiano Ronaldo a transmis un mesaj războinic înaintea duelului cu naționala lui Heung Min Son. Lusitanul i-a asigurat pe suporteri că Portugalia țintește locul 1 în grupă și nu o va lăsa mai moale chiar dacă e calificată deja.

Cristiano Ronaldo live im TV, Stream und Ticker

Credit imagine: Getty Images

Articol scris de Dani Morar
Campionatul Mondial 2022 | Cristiano Ronaldo a transmis un mesaj pe rețelele de socializare, în care îi asigură pe suporterii Portugaliei că jucătorii naționalei nu vor ridica piciorul de pe pedala de accelerație în ultima partidă din grupe. Lusitanul a declarat că își dorește locul 1 în grupa H, ceea ce le va asigura un duel teoretic mai ușor în optimi, cu Elveția, Serbia sau Camerun, fiind greu de crezut că Brazilia va mai pierde prima poziție în grupa G.
"Calificarea este asigurată, dar ne dorim locul 1. Nu există limite pentru această echipă și nici pentru obiectivele noastre. Vrem tot mai mult. Hai Portugalia", a fost mesajul lui CR7 pe rețelele de socializare.
Cristiano s-a antrenat separat de colegii săi la antrenamentul dinaintea partidei împotriva Coreei de Sud, însă nu este vorba de vreo accidentare, ci doar de un plan al jucătorului împreună cu staff-ul.
Portugalia și-a asigurat deja calificarea în optimi, însă ar putea pierde primul loc în cazul unei înfrângeri în ultima partidă și a unei victorii la două goluri a Ghanei împotriva Uruguayului. Lusitanii au maximum de puncte după două etape, reușind să câștige cu 2-0 contra sud-americanilor și cu 3-2 în fața africanilor.
Citește și:

Cristiano Ronaldo a primit o ofertă de 200 de milioane de euro pe sezon

Jucătorul care s-a despărțit de Manchester United chiar în timpul Cupei Mondiale din Qatar nu duce lipsă de oferte, însă nu se gandește la următoarea echipă până nu se va încheia turneul final. Ronaldo a primit o ofertă colosală, Al Nassr oferindu-i un salariu de 200 de milioane de euro pe sezon.
CR7 și-ar dori să continue într-un campionat puternic din Europa, însă cluburile mari nu se înghesuie pentru semnătura sa. Bayern Munchen este prima echipă care a confirmat că nu este deloc interesată de fostul star de la Real Madrid, acest lucru fiind confirmat de Oliver Kahn.
"Noi avem o idee clară, o filozofie clară legată de modul în care ar trebui să arate lotul nostru. Toți îl apreciem și îl iubim pe Cristiano Ronaldo, dar nu încape discuție, nu se încadrează în ideile noastre", a spus Oliver Kahn.
Campionatul Mondial din Qatar se desfășoară în perioada 20 noiembrie – 18 decembrie, iar toate informațiile despre cel mai important eveniment al finalului de an le puteți găsi pe Eurosport.ro și aplicația Eurosport, care poate fi descărcată din App Store sau Magazin Play.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Subiecte asemănătoare
Distribuie acest articol
Promo
Promo