Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Eden Hazard nu e de acord cu gestul făcut de jucătorii Germaniei: "Suntem aici să jucăm fotbal"

Alex Masgras

Publicat 24/11/2022 la 16:49 GMT+2

Eden Hazard a criticat gestul jucătorilor germani care și-au acoperit gurile înaintea partidei cu Japonia, pierdută în cele din urmă de naționala lui Hansi Flick, scor 1-2. Căpitanul Belgiei consideră că jucătorii ar trebui să se concentreze asupra fotbalului, nu a mesajelor politice.

Eden Hazard - Belgiens Kapitän

Credit imagine: Getty Images

Germania a pierdut partida de debut de la Cupa Mondială din Qatar în fața Japoniei, scor 1-2. Înaintea partidei, jucătorii lui Hansi Flick au mers la poza de grup și și-au acoperit gurile, în semn de protest pentru faptul că FIFA nu le-a permis să poarte banderolele One Love.
Eden Hazard, căpitanul Belgiei, nu este de acord cu gestul făcut de nemți și crede că jucătorii care se află la turneul final ar trebui să se concentreze numai asupra fotbalului:
"Ar fi fost mai bine dacă nu ar fi protestat și ar fi câștigat. Suntem aici să jucăm fotbal. Eu nu mă aflu aici ca să trimit mesaje politice. Există alți oameni mult mai potriviți pentru asta. Noi vrem să ne concentrăm asupra fotbalului", a declarat Eden Hazard, despre protestul Germaniei dinaintea partidei cu Japonia.
Citește și:

Belgia va întâlni Maroc, în timp ce Germania și Spania vor juca în derby-ul Grupei E

Naționala lui Hansi Flick trebuie să uite rapid eșecul de miercuri cu Japonia. Germania va juca duminică împotriva Spaniei, echipă care a defilat în prima sa partidă din Qatar. Echipa lui Luis Enrique a învins cu 7-0 Costa Rica.
De partea cealaltă, Belgia a câștigat la limită prima partidă de la acest turneu final. Ocupanta locului 3 din 2018 a învins Canada cu 1-0. De altfel, golul marcat de Batshuayi în meciul contra Canadei este și singurul gol marcat în Grupa F până acum. În cealaltă partidă, Maroc și Croația au încheiat la egalitate, scor 0-0. Echipa lui Roberto Martinez va juca duminică împotriva Marocului
Campionatul Mondial din Qatar se desfășoară în perioada 20 noiembrie – 18 decembrie, iar toate informațiile despre cel mai important eveniment al finalului de an le puteți găsi pe Eurosport.ro și aplicația Eurosport, care poate fi descărcată din App Store sau Magazin Play.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Subiecte asemănătoare
Distribuie acest articol
Promo
Promo