Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Haaland, Bellingham sau Mbappe. Kalvin Phillips a ales: pe cine titularizează, pe cine lasă pe bancă și pe cine vinde

Eurosport
DeEurosport

Actualizat 09/12/2022 la 12:07 GMT+2

Kalvin Phillips, fotbalistul celor de la Manchester City și component al echipei naționalei a Angliei, a fost rugat să aleagă pe cine titularizează, pe cine vinde și pe cine lasă rezervă dintre Haaland, Bellingham și Mbappe. Iată ce a răspuns mijlocașul englez.

Jude Bellingham of England and Kalvin Phillips of England smiling after winning the FIFA World Cup Qatar 2022 Group B match between Wales and England at Al Janoub Stadium on November 29, 2022 in Doha, Qatar.

Credit imagine: Getty Images

Articol scris de Maria Olteanu
Kalvin Phillips, mijlocașul Angliei, a fost rugat în cadrul unei conferințe de presă să aleagă pe cine ar titulariza, pe cine ar lăsa pe bancă și pe cine ar vinde dintre cele trei vedetă ale tinerei generații: Erling Haaland, Jude Bellingham și Kylian Mbappe.
Kalvin Phillips nu se aștepta să primească o astfel de misiune, așa că a încercat să dea un răspuns cât mai bun.
Mijlocașul englez este coechipier cu doi dintre cei trei fotbaliști, cu Haaland la echipa de club, Manchester City, și cu Jude Bellingham la echipa națională a Angliei. Cel de-al treilea, Kylian Mbappe, îi va fi adversar în următorul meci de la Cupa Mondială din Qatar, în sferturile de finală ale competiței.
CITEȘTE ȘI:

Erling Haaland rămâne pe bancă în opinia lui Kalvin Phillips

Kalvin Phillips are ocazia de a juca alături de doi dintre cei mai importanți fotbaliști din noua generație, Erling Haaland și Jude Bellingham, urmând ca pe al treilea, Kylian Mbappe, să îl întâlnească în meci direct la Mondial.
Mijlocașul de 27 de ani a ales să îl titularizeze pe ceolegul său de la națională, fotbalistul de 19 ani, Jude Bellingham, în fața colegului de la echipa de club, Erling Haaland, despre care spune că ar fi capabil să înscrie hat-trick și dacă ar veni direct de pe bancă.
Atunci când a fost întrebat pe care jucător dintre cei trei i-ar vinde a luat decizia strict din punct de vedere financiar, Kalvin Phillips recunoscând că alesul ar fi fotbalistul de 23 de ani al celor de la PSG, Kylian Mbappe, deoarece ar fi jucătorul pe care ar obține cea mai mare sumă de transfer.
"Voi începe cu Jude. Îl iubesc pe Erling, dar cred că dacă ar intra de pe bancă tot ar marca un hat-trick. În cele din urmă l-aș vinde pe Mbappe, pentru că ar aduce cei mai mulți bani", a declarat Kalvin Phillips în cadrul unei conferințe de presă.

CAMPIONATUL MONDIAL DE FOTBAL DIN QATAR 2022 | PROGRAMUL SFERTURILOR DE FINALĂ

Vineri, 9 decembrie:
  • Croația - Brazilia, ora 17:00, Education City Stadium - Doha
  • Țările de Jos - Argentina, ora 21:00, Lusail Stadium - Al Daayen
Sâmbătă, 10 decembrie:
  • Maroc - Portugalia, ora 17:00, Al Thumama Stadium - Doha
  • Anglia - Franța, ora 21:00, Al Bayt Stadium - Al Khor
Semifinalele Campionatului Mondial sunt programate să se desfășoare pe 13, respectiv 14 decembrie, fază în care am putea avea dueluri de foc precum Brazilia - Argentina și Portugalia - Franța.
  • Semifinală 1, marți, 13 decembrie, ora 21:00: Croația / Brazilia - Țările de Jos / Argentina
  • Semifinală 2, miercuri, 14 decembrie, ora 21:00: Maroc / Portugalia - Anglia / Franța
  • Finala mică, sâmbătă, 17 decembrie, ora 17:00
  • Finala mare, duminică, 18 decembrie, ora 17:00
Campionatul Mondial din Qatar se desfășoară în perioada 20 noiembrie – 18 decembrie, iar toate informațiile despre cel mai important eveniment al finalului de an le puteți găsi pe Eurosport.ro și aplicația Eurosport, care poate fi descărcată din App Store sau Magazin Play.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Subiecte asemănătoare
Distribuie acest articol
Promo
Promo