Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Mesajul transmis de Neymar în miez de noapte, după debutul cu succes al Braziliei la Cupa Mondială din Qatar

Nicu Savin

Publicat 25/11/2022 la 10:19 GMT+2

Neymar a fost titular în victoria Braziliei contra Serbiei, scor 2-0, la Cupa Mondială din Qatar, dar starul lui PSG a părăsit terenul accidentat și a fost surprins plângând pe bancă. La câteva ore de la terminarea partidei, Neymar a postat un mesaj pe rețelele de socializare, fără să dea vreun detaliu despre leziunea sa, ci rezumându-se la a sublinia importanța victoriei și a-și felicita colegii.

Neymar (Brazilia - Serbia, Cupa Mondială din Qatar)

Credit imagine: Eurosport

Neymar a început cu stângul Cupa Mondială din Qatar. Chiar dacă Brazilia a avut o prestație solidă contra Serbiei, câștigând cu 2-0, iar starul echipei a jucat și el bine, acesta a părăsit terenul accidentat în minutul 79, când a fost înlocuit cu Antony.
Neymar a fost cel mai faultat jucător de pe teren, iar una dintre intrările adversarilor i-au afectat serios glenza. După ce a ieșit, Neymar a fost surprins în lacrimi pe banca de rezerve și fanii se așteptau la ce e mai rău, mai ales că imaginile cu glezna umflată a starului s-a viralizat repede în mecdiul online.

Neymar a reacționat după debutul excelent al Braziliei la Cupa Mondială din Qatar

Tite i-a liniștit însă pe suporteri, asigurând că turneul final nu este terminat pentru Neymar, care va apărea în următoarele meciuri. Brazilianul a reacționat și el după meciul de aseară, dar fără să ofere detalii despre starea sa de sănătate. Într-o postare pe contul personal de Instagram, atacantul de 30 de ani s-a rezumat să sublinieze importanța victoriei și să-și felicite coechipierii.
"Joc greu, dar important a fost să câștigăm.Felicitări echipei, primul pas a fost făcut. Mai avem 6!", a fost mesajul scurt transmis de brazilian pe contul personal de Twitter.
Conform Marca, Neymar va fi supus azi unor investigații amănunțite, iar în 24-48 de ore se va ști exact când va putea să revină pe teren. Victoria Braziliei de aseară este un motiv în plus de liniște, deoarece Neymar va putea fi menajat în caz că nu va fi 100% apt pentru următoarele meciuri din grupă. E greu de crezut că sud-americanii vor avea probleme în a trece de grupe, astfel că miza va fi ca Neymar să fie refăcut complet pentru meciurile din fazele eliminatorii. Până atunci, Raphinha, Vinicius, Richarlison sau atacanții intrați pe parcurs contra Serbiei vor putea cu siguranță să facă uitată eventuala absență a starului numărul unu al echipei.
Brazilia va juca următorul meci luni, 28 noiembrie, contra Elveției, urmând să termine faza grupelor pe 2 decembrie, împotriva Camerunului.
Campionatul Mondial din Qatar se desfășoară în perioada 20 noiembrie – 18 decembrie, iar toate informațiile despre cel mai important eveniment al finalului de an le puteți găsi pe Eurosport.ro și aplicația Eurosport, care poate fi descărcată din App Storesau Magazin Play.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Subiecte asemănătoare
Distribuie acest articol
Meciuri asemănătoare
Promo
Promo