Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Postarea lui Messi de după câștigarea Cupei Mondiale a doborât recordul mondial de aprecieri

Nicu Savin

Actualizat 20/12/2022 la 13:36 GMT+2

Lionel Messi a cucerit titlul mondial, singurul trofeu care îi lipsea din fabulosul său palmares. Starul argentinian a postat pe contul personal de Instagram o fotografie care poate a intrat în istorie. Acesta a fost apreciată de aproape peste 56 de milioane de oameni, ceea ce reprezintă un record mondial.

Argentina a adus Cupa Mondială la Buenos Aires

UPDATE | Lionel Messi este omul momentului în fotbalul mondial și nu numai. Starul argentinian era oricum printre cei mai cu cunoscuți oameni de pe planetă, dar odată cu triumful istoric din Qatar popularitatea sa a depășiut orice imaginație. Imediat după victoria Argentinei în finala cu Franța, Messi a postat un mesaj emoționant și o fotografie sugestivă pe contul personal de Instagram.
În mai puțin de 48 de ore, postarea a adunat mai mult de 56,6 milioane de aprecieri și peste 1,6 milioane de comentarii. Astfel, starul Argentinei a doborât recordul all-time din acest punct de vedere pe cunoscuta rețea de socializare.
Precedentul record îi aparținea lui Chris Godfrey, autorul postării celebre cu un ou, care strâns 56,1 milioane de aprecieri, în 2019. Pe locul doi se aflat Cristiano Ronaldo, cu fotografia în care era prezentat jucând șah cu Messi, pe o geantă a unui brand celebru. Acea fotografie a strâns 41,9 milioane de aprecieri.
Știrea inițială
Lionel Messi și-a îndeplinit ultimul și cel mai mare vis al carierei sale, acela de a deveni campion mondial cu naționala Argentinei. Starul de 35 de ani a strălucit în Qatar și a condus echipa către un titlu istoric. Aportul lui Messi a succesul albiceleștilor a fost esențial: 7 goluri și 3 pase decisive, dar, poate mai mult decât atât, a contat atitudinea sa de lider, de care mulți se îndoiau.
picture

Andrei Ciobanu și Ion Alexandru, reacții în direct în timpul finalei Cupei Mondiale din Qatar

Evident, bucuria lui Messi a fost una uriașă, iar imaginile cu el ridicând deasupra capului cel mai râvnit trofeu din fotbal au ocupat azi prima pagină în toate publicațiile de sport din lume. La scurt timp după finala cu Franța, Messi a postat o fotografie cu trofeul în brațe, alături de un mesaj emoționant.

Lionel Messi, aproape de un record mondial uluitor

În doar câteva ore s-au adunat peste 30 de milioane de reacții și peste un milion de comentarii, dar aprecierile au continuat pe parcursul zilei și e posibil să asistăm la un moment istoric și din acest punct de vedere. Până în prezent, postarea lui Messi a adunat aproape 44 de milioane de aprecieri și este pe locul doi în clasamentul all-time al popularei rețele de socializare.
Astfel, Messi l-a depășit pe Cristiano Ronaldo în topul celor mai apreciate postări făcute de un sportiv. Portughezul doborâse mai multe recorduri și conducea ierarhia printr-o fotografie care avea la rându-i legătură cu Messi. Este vorba despre cea în care cei doi titani sunt prezentați jucând șah pe o geantă a unui brand celebru. Fotografia respectivă a adunat 41,9 milioane de aprecieri, deci a fost depășită cu mult de cea cu Messi având titlul mondial în mâini.
Cum nu au trecut nici 24 de ore de la postarea argentinianului, aceasta va atrage în continuare aprecieri, astfel că sunt șanse ca Messi să doboare recordul mondial în acest sens. Acesta îi aparține lui Chris Godfrey, autorul postării celebre cu un ou, care strâns 56,1 milioane de aprecieri, în 2019.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Subiecte asemănătoare
Distribuie acest articol