Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Roberto Martinez sare în apărarea lui Eden Hazard: "Sunt niște comentarii irelevante"

Alex Masgras

Actualizat 02/11/2022 la 12:06 GMT+2

Roberto Martinez, selecționerul Belgiei, sare în apărarea lui Eden Hazard. Martinez nu vrea să audă despre comentariile legate de greutatea jucătorului de la Real Madrid și spune despre aceste comentarii că sunt irelevante.

Roberto Martinez et Eden Hazard

Credit imagine: Getty Images

Eden Hazard s-a transferat în vara anului 2019 la Real Madrid, dar belgianul nu a reușit să se impună pe Santiago Bernabeu în acești trei ani. Jucătorul care făcea furori la Chelsea este aproape de nerecunoscut la echipa din capitala Spaniei, acolo unde a marcat doar 6 goluri în 72 de partide.
Greutatea lui Hazard a fost un alt subiect de discuție în Spania, dar Roberto Martinez, selecționerul Belgiei, nu vrea să audă de acest lucru. Martinez a sărit în apărarea lui Hazard și a catalogat comentariile legate de greutatea sa drept irelevante:
"Trebuie să înțelegeți că Eden Hazard este un jucător care se bazează pe talentul său și nu pe fizicul pe care îl are. Dacă Hazard nu joacă bine, atunci este foarte ușor să se spună că nu este atletic. Cred că aceste comentarii sunt irelevante și leneșe.
Eden Hazard poate avea meciuri bune și meciuri slabe, dar are mereu același corp", a declarat Roberto Martinez, citat de Marca.
Citește și:

Roberto Martinez are mare încredere în Eden Hazard înaintea Cupei Mondiale din Qatar

Cu mai puțin de trei săptămâni până la Cupa Mondială din Qatar, Roberto Martinez are mare încredere în Eden Hazard. Selecționerul Belgiei este convins că starul lui Real Madrid va ajuta din plin echipa. Pe lângă calitățile sale fotbalistice, Martinez a subliniat și modul în care Hazard reușește să creeze o atmosferă plăcută în vestiar:
"Este foarte talentat, s-a născut pentru a juca fotbal. Cred că este unul dintre acei jucători care pot face diferența. Are un talent natural. Apoi este și această calitate umană, mereu se luminează vestiarul când intră.
Este unul dintre acei lideri tăcuți, te bucuri să lucrezi cu el. Este excepțional în ceea ce face, dar și foarte normal, în ciuda talentului pe care îl are", a mai spus Roberto Martinez.
Belgia, ocupanta locului 3 la ediția din 2018, face parte din Grupa F, grupă din care mai fac parte Croația, Canada și Maroc. Echipa lui Roberto Martinez va debuta la turneul final pe 23 noiembrie, atunci când va întâlni Canada. Pe 18 noiembrie, belgienii vor susține și o partidă amicală împotriva Egiptului.
Cine va câștiga trofeul Cupei Mondiale 2022?
Turneul ATP Masters de la Paris se vede în săptămâna 31 octombrie - 6 noiembrie 2022 în direct pe Eurosport 2, dar și pe aplicația Eurosport (Android și iOS).
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Subiecte asemănătoare
Distribuie acest articol
Promo
Promo