Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

"Ronaldo se va răzbuna pe teren!" Mesajul de susținere primit de portughez înainte de debutul la Cupa Mondială

Bianca Dumitru

Publicat 23/11/2022 la 23:22 GMT+2

Cristiano Ronaldo s-a despărțit marți seară de Manchester United, cu circa 48 de ore înainte de debutul la Campionatul Mondial din Qatar 2022. Paulo Futre s-a arătat convins că portughezul se va "răzbuna" pe teren pentru ceea ce i s-a întâmplat în acest sezon.

Cristiano Ronaldo

Credit imagine: Getty Images

Cristiano Ronaldo s-a despărțit marți seară de Manchester United, de vină fiind interviul exploziv pe care portughezul de 37 de ani i l-a dat lui Piers Morgan și care a apărut săptămâna trecută.
În aceste zile, a fost clar pentru toată lumea că "diavolii roșii" îi vor rezilia contractul înainte de expirarea lui, în iunie 2023, astfel că s-a scris intens despre ce urmează pentru starul lusitan.
Înainte de debutul Portugaliei la turneul final al Campionatului Mondial de fotbal din Qatar 2022, situația lui Cristiano a fost dezbătută de Paulo Futre, fostul internațional lusitan care a scris istorie în tricoul lui Atletico Madrid.
Fostul fotbalist i-a luat apărarea lui Ronaldo, lăudându-i mentalitatea și spunând că este convins că starul de 37 de ani se va "răzbuna" pe teren în Qatar pentru ceea ce a pătimit în prima parte a acestui sezon, urmând a arăta ceea ce poate să facă.
"Cristiano este numărul 1 la a se răzbuna pe teren și să vedem dacă acest artist (n.r. Ten Hag) nu va avea coșmaruri pe tot parcursul Cupei Mondiale. Sper să aibă", a spus Futre, care a dat asigurări că "nu există cuvinte pentru ceea ce i-a făcut Ten Hag" lui Ronaldo, fiind de părere că tehnicianul a căutat intenționat să-l înfrunte pe Ronaldo.
"Ce i-a făcut când i-a spus să intre cu două minute înainte de final... Cristiano nu este doar un alt jucător, are cinci Baloane de Aur", a punctat fostul fotbalist portughez, care a spus că Ronaldo "ar fi primit foarte bine de suporterii" lui Sporting, dacă ar decide să revină la clubul la care s-a făcut remarcat.
Citește și:

PRIMA OFERTĂ OFICIALĂ PENTRU CRISTIANO RONALDO E DIN ROMÂNIA

Odată cu plecarea lui Cristiano Ronaldo de pe Old Trafford au început să apară zvonuri privind viitoarea destinație. Mai multe nume au apărut pe lista cu echipele cu care ar putea semna portughezul, iar România a intrat în cărți pentru o posibilă destinație.
Mai în glumă, mai în serios, SR Brașov, echipă fondată în 2017 și aflată acum în Liga a treia a României, a emis o ofertă oficială pentru superstarul lusitan: "DECLARAȚIE OFICIALĂ. Consiliul nostru de administrație a ajuns la un acord pentru a-i oferi lui Cristiano un contract până la sfârșitul sezonului actual. Contractul de 516,35 euro/lună (2550 lei) arată angajamentul nostru de a construi o echipă care să poată cuceri play-off-ul Ligii 3 & ataca promovarea", a anunțat SR Brașov pe contul oficial de Twitter.
Deși Sporting este mare favorită să-l repatrieze pe Ronaldo în viziunea caselor de pariuri, portughezul nu duce lipsă de oferte, așa cum era de așteptat în acest context. Chiar și așa, lusitanul are posibilitatea de a veni în România dacă își dorește o provocare în adevăratul sens al cuvântului.
SR Brașov (SR - Steagu' Roșu, precum și Steagul Renaște) se luptă pentru promovarea în Liga a doua a României. Misiunea nu e ușoară pentru clubul fondal în 2017, ca succesor al FC Brașov, asta pentru că echipa e de abia pe locul al 5-lea, prima poziție din grupa de retrogradare. Brașovenii chiar i-au transmis lui Cristiano că îi oferă suma de 2550 de lei până la finalul sezonului, afirmându-și intențiile față de fotbalist. Acum, SR Brașov e în așteptarea unui răspuns.
Campionatul Mondial din Qatar se desfășoară în perioada 20 noiembrie – 18 decembrie, iar toate informațiile despre cel mai important eveniment al finalului de an le puteți găsi pe Eurosport.ro și aplicația Eurosport, care poate fi descărcată din App Store sau Magazin Play.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Distribuie acest articol
Promo
Promo