Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Tite a fost desființat de fostul agent al lui Neymar! Reacția starului Braziliei a venit imediat

Nicu Savin

Publicat 10/12/2022 la 09:06 GMT+2

Tite a eșuat în tentativa sa de a aduce un nou titlu mondial pentru Brazilia, care a pierdut la penalty-uri în fața Croației în sferturile de finală din Qatar. Selecționerul și-a dat demisia după meci, dar nu a scăpat de criticile conaționalilor. Fostul agent al lui Neymar a lansat un atac dur la adresa lui Tite, dar starul Selecao a intervenit imediat cu o replică pe măsură.

Tite and Neymar

Credit imagine: Getty Images

Brazilia a fost la câteva minute de semifinalele Cupei Mondiale, dar nu a rezistat în fața Croației și apoi a pierdut la loviturile de departajare. Dezamăgirea a fost imensă în tabăra sud-americanilor, iar lacrimile au curs în valuri pe obrajii starurilor Selecao.
Tite și-a dat demisia imediat după meci, dar nu a scăpat de furia brazilienilor. Presa din Țara Cafelei l-a taxat pe selecționer, dar au existat și atacuri mult mai dure la adresa acestuia. Ribeiro Wagner, fostul impresar al lui Neymar, a postat un mesaj vehement pe rețelele de socializare la adresa lui Tite, pe care îl consideră vinovat de ratarea ultimelor două Cupe Mondiale.
"Omul ăsta nu a fost niciodată antrenor de fotbal. A petrecut ani de zile înșelând oamenii, pierzând două titluri mondiale", a scris agentul pe Instagram.
Neymar a văzut mesajul și a replicat cu un răspuns tranșant: "Nu mai spune mizerii, Wagner"!

Neymar a dat de înțeles că s-ar putea retrage acum de la națională

Neymar a fost devastat după eșecul în fața Croației și a plâns în hohote pe teren, putând fi cu greu consolat de coechipieri și adversari. Starul de 30 de ani anunța încă de acum câteva luni că aceasta ar putea fi ultima Cupă Mondială pentru el, lucru confirmat aseară.
Mai mult, jucătorul lui PSG a avut un discurs și mai îngrijorător pentru fanii săi, lăsând să se înțeleagă că s-ar putea retrage chiar acum de la echipa națională.
"Sincer, nu știu dacă acesta este sfârșitul timpului meu la echipa națională. Nu cred că este bine să vorbesc acum, la cald. Nu vreau să închid ușa definitiv, dar nu nu știu dacă mă voi întoarce. Trebuie să vedem ce se va întâmpla în viitor, dar este clar că nu voi fi aici pentru următoarea Cupă Mondială", a spus Neymar, citat de brazilienii de la TNT Sports.
Campionatul Mondial din Qatar se desfășoară în perioada 20 noiembrie – 18 decembrie, iar toate informațiile despre cel mai important eveniment al finalului de an le puteți găsi pe Eurosport.ro și aplicația Eurosport, care poate fi descărcată din App Store sau Magazin Play.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Distribuie acest articol