Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Un jucător din naționala Franței, decis să nu se mai întoarcă la echipa de club după Mondial

Eurosport
DeEurosport

Publicat 14/12/2022 la 21:43 GMT+2

Benjamin Pavard, fotbalistul Franței și al lui Bayern, este decis să nu se mai întoarcă la echipa de club după participarea la Campionatul Mondial din Qatar, potrivit presei din Hexagon.

Adrien Rabiot (R) of France celebrates after scoring their team's first goal with their teammates Ousmane Dembele and Benjamin Pavard during the FIFA World Cup Qatar 2022 Group D match between France and Australia at Al Janoub Stadium on November 22, 2022

Credit imagine: Getty Images

Articol scris de Maria Olteanu
Fundașul dreapta Benjamin Pavard este decis să nu mai continue la Bayern Munchen, echipă de care vrea să se despartă în această iarnă, după participarea la Cupa Mondială din Qatar.
Fotbalistul francez se află alături de naționala sa la turneul final, dar nu a prins minute decât în meciul de debut, din faza grupelor, în victoria scor 4-1 contra Australiei.
Acesta nu a mai intrat în planurile lui Didier Deschamps pentru următoarele jocuri, selecționerul alegând să meragă pe mâna lui Jules Kounde. În plus, Pavard nu are o situație prea bună nici la echipa de club, acolo de unde dorește să plece în pauza competițională de iarnă.
Potrivit presei din Hexagon, fotbalistul de 26 de ani "nici nu mai vrea să audă de Bayern", așa că este hotărât să își caute un alt angajament.
CITEȘTE ȘI:

Benjamin Pavard vrea să se despartă de Bayern Munchen

Benjamin Pavard pare decis să întrerupă colaborarea cu echipa la care activează în prezent și, potrivit informațiilor transmise de presa franceză, această decizie are la bază faptul că își dorește să se stabilească pe termen lung pe poziția de fundaș central, lucru care nu s-ar putea întâmpla în prezent la Munchen, unde este folosit ca fundaș dreapta.
Acesta mai are contract cu echipa bavareză până în anul 2024, însă clubul pare dispus să îl vândă în contextul în care ar încasa în schimbul său o sumă importantă de bani. Chiar și așa, este greu de crezut că ar putea scoate cele 35 de milioane de euro pe care le-au cheltuit în 2019 pentru a-l transfera de la Stuttgart.
Se pare că pe urmele lui Pavard au venit deja mai multe cluburi mari, Barcelona și Chelsea fiind interesate de serviciile sale.

Pavard, rezervă în semifinala cu Maroc

Benjamin Pavard a rămas pe bancă și la meciul dintre Franța și Maroc, din semifinalele Campionatului Mondial.
  • Franța: Lloris - Kounde, Varane, Konate, T. Hernandez - Tchouameni, Fofana - Dembele, Griezmann, Mbappe - Giroud. Rezerve: Areola, Camavinga, Coman, Disasi, Guendouzi, Kolo Muani, Mandanda, Pavard, Saliba, Thuram, Upamecano, Veretout. Selecționer: Didier Deschamps
  • Maroc: Bono - Hakimi, El Yamiq, Aguerd, Saiss, Mazraoui - Amrabat, Ounahi - Ziyech, En Nesyri, Boufal. Rezerve: Aboukhlal, Amallah, Attiat-Allah, Benoun, Chair, Dari, El Khannous, Ez Abde, Hamdallah, Jabrane, Munir, Sabiri, Tagnaouti, Zaroury. Selecționer: Walid Regragui
Campionatul Mondial din Qatar 2022 se desfășoară în perioada 20 noiembrie – 18 decembrie, iar toate informațiile despre cel mai important eveniment al finalului de an le puteți găsi pe Eurosport.ro și aplicația Eurosport, care poate fi descărcată din App Store sau Magazin Play.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Subiecte asemănătoare
Distribuie acest articol
Promo
Promo