Dan Petrescu crede că CFR Cluj are șanse puține pentru a trece în turul 3 preliminar în Champions League. Antrenorul a declarat că nu a avut timp suficient pentru a pregăti această întâlnire și crede că fotbalul croat este cu mult înainte celui românesc: "Meciul ăsta vine mult prea repede pentru noi, n-am avut timp de nimic. Ce fac în 6 zile, a trebuit să fac într-o zi. Am văzut 4 meciuri de-ale lui Dinamo Zagreb. Fotbalul croat e cu 22 de ani în faţa noastră, Dinamo Zagreb are cel puţin 90% sanse să meargă mai departe. Au de 100 de ori mai multe şanse ca noi să se califice."

Dan Petrescu: "Eu sunt prost, eu exagerez"

Antrenorul ardelenilor și-a argumentat convingerile că Dinamo Zagreb este o echipă mult superioară CFR-ului și a dat ca exemplu bugetele celor 2 formații: "Vedem realitatea, ne uităm la statistici. Ce bani avem şi cu cât cumpărăm noi? În Croaţia cu cât se vând jucătorii? Noi nu avem bani, nimic, dar să-i rupem pe toţi. Eu sunt prost, eu exagerez. Eu sunt prostul proştilor în România!"
Romanian Liga I
Dan Petrescu a pus punct speculațiilor despre transferul lui Stanciu la CFR Cluj! "Nu ni-l permitem"
23/11/2022 LA 17:50
Dacă tehnicianul CFR-ului este pesimist, așa cum ne-a obișnuit de-a lungul timpului, jucătorii CFR-ului sunt încrezători înaintea meciului din această seară. Alex Chipciu a declarat că CFR are șansa ei în meciul cu Dinamo Zagreb și chiar dacă croații sunt mai puternici ca și club, clujenii se pot califica: "Ne gândim doar la UEFA Champions League, ăsta e unul din meciurile pe care le prefer, cu adversari puternici, ăsta-i meci adevărat. Zagreb e mai puternică, mai ales financiar, dar asta nu înseamnă că nu-i putem elimina, ei se gândesc că sunt mai buni decât noi, poate fi un avantaj. Știu că lumea așeaptă magie, dar noi suntem o echipă care muncește, unii zic cum ne-au bătut ăștia că noi am avut ocazii! Am demonstrat și anul trecut în Europa League, dovadă meciul cu Sevilla."
Meciul din Gruia dintre CFR Cluj-Dinamo Zagreb va începe la ora 21:00 și va putea fi urmărit în format live text pe Eurosport.ro.
Romanian Liga I
Petrescu a răbufnit după duelul cu Mioveni: "Dacă aș spune ce gândesc, aș lua 2 ani de suspendare"
13/11/2022 LA 19:11
Romanian Liga I
CFR Cluj, victorie cu emoții la Mioveni! Campioana României, ținută în șah de ultima clasată
13/11/2022 LA 17:58