După ce a reuşit un singur succes în ultimele 4 runde, Kayserispor riscă să ajungă pe o poziţie retrogradantă. Asta deşi misiunea lui "Super Dan" de a salva echipa părea o formalitate, în contextul în care are parte de un lot mult mai bun decât multe din formaţiile aflate deasupra sa.
Totuşi, clubul rămâne în criză, iar partida de azi a arătat că tehnicianul român va avea mult de muncă, dacă va fi păstrat în funcţie, pentru a-şi atinge obiectivul. Ankaragucu părea un adversar ideal, în contextul în care pierduse ultimele 3 partide (în două dintre eşecuri a primit 4 goluri) şi doar golaverajul o salva de ultima poziţie în clasament înainte de actuala rundă.
Partida de azi părea cu atât mai uşoară cu cât oaspeţii au rămas în "10" încă din minutul 26, când Pazdan a fost eliminat. Doar că trupa lui Dan Petrescu nu a putut profita de forma slabă a adversarei şi de omul în minus. Deşi a presat, atacurile au fost haotice, fără a-şi crea ocazii foarte mari de a debloca tabela.
Romanian Liga I
Un club din Liga 1 are pretenții europene și l-a ofertat pe Dan Petrescu! Ce salariu cere "SuperDan"
05/03/2021 LA 20:13
S-a terminat 0-0, iar presiunea pe Dan Petrescu devine mare, cunoscut fiind faptul că oficialii turcilor nu au foarte multă răbdare în situaţiile de criză. Kayserispor e pe 15, dar poate aluneca după această rundă până pe poziţia a 18-a, una retrogradantă.
Fotbal
Dan Petrescu, taxat dur după ce a fost demis de la Kayserispor: "A găsit ceea ce și-a căutat"
24/02/2021 LA 15:18
Turkish Süper Lig
Reacția lui Șumudică după demiterea lui Dan Petrescu de la Kayseri: "În Turcia e greu să antrenezi"
24/02/2021 LA 10:27