UPDATE / Ruben de la Barrera (35 de ani) a fost azi prezentat oficial ca noul antrenor al lui Deportivo La Coruna. Fostul antrenor al Viitorului va avea o misiune dificilă la campioana a Spaniei din sezonul 1999-2000, aceea de a promova în Segunda Division, după ce anul trecut Depor a retrogradat în al treilea eșalon din Spania: "Planurile noastre sunt pe termen scurt momentan, vrem să obţinem rezultate rapide. Aşa se întâmplă când preiei o echipă din mers. Pentru stil de joc este destul de timp. La antrenamente vom încerca să ne implementăm viziunea. Este clar este că jucătorii trebuie să ştie la ce club se află şi să dea totul pentru aceste culori", a spus Ruben de la Barrera, noul antrenor al lui Deportivo La Coruna, la conferința de presă.
Jurnaliștii de la As scriu că Ruben de la Barrera este principalul favorit pentru a prelua conducerea tehnică a celor de la Deportivo La Coruna. Fosta campioană a Spaniei l-a demis ieri pe Fernando Vasquez, ca urmare a rezultatelor slabe din ultima vreme, iar oficialii galicienilor l-au contactat pe fostul antrenor al Viitorului.
Fotbal
După 20 de ani! De la ”Super Depor”, în Liga a 3-a
21/07/2020 LA 10:14
Campioană a Spaniei în 2000, Deportivo La Coruna a retrogradat la finele sezonului trecut în Liga a 3-a spaniolă, iar obiectivul imediat este promovarea în Secunda. Deportivo este pe locul 2 în seria sa din Secunda B, cu numai 15 puncte adunate în 9 etape, aflându-se deja la 5 puncte distanță de liderul Unionistas.

Eurosport 2021 - Dezlănțuim puterea sportului

Ruben de la Barrera, aproape de a o prelua pe Deportivo La Coruna

Conform sursei citate, Ruben de la Barrera a fost contactat de către conducerea lui Depor încă de la finalul anului trecut, iar acum discuțiile au fost reluate și sunt șanse mari de a se ajunge la o înțelegere.
Tehnicianul spaniol de 35 de ani a stat doar 12 etape pe banca Viitorului, locul său fiind luat de Mircea Rednic la sfârșitul lunii noiembrie 2020. Până să antreneze în România, Ruben de la Barrera a pregătit mai multe echipe din eșaloanele inferioare din Spania, dar a petrecut un sezon și pe banca qatarezilor de la Al-Ahli.
Primul meci al lui Ruben de la Barrera la conducerea lui Deportivo La Coruna ar putea fi cel cu Salamanca, ultima clasată, programat duminică, 17 ianuarie.
https://i.eurosport.com/2021/01/11/2969141.jpg
Fotbal
Drama unei foste campioane din La Liga: Deportivo La Coruna a retrogradat în Liga a treia din Spania
21/07/2020 LA 07:01
Fotbal
Răzvan Burleanu a explicat motivele pentru care Edi Iordănescu a fost numit selecționerul României
ACUM 2 ORE