Presa din Franța anunța încă de la finalul sezonului 2020/21 că Mauricio Pochettino va crea o mică revoluție la PSG, astfel încât în următorii ani clubul să poată câștiga, în sfârșit, trofeul Champions League. Unii dintre jucătorii de care tehnicianul voia să scape erau Kurzawa, Florenzi și Bernat, care s-au accidentat foarte des în perioada petrecută la Paris.
PSG a făcut deja câteva transferuri importante pentru linia defensivă, aducându-i pe Achraf Hakimi de la Inter și pe Sergio Ramos de la Real Madrid, astfel că Alessandro Florenzi nu va mai continua pe Parc des Princes.
Fundașul, care a fost împrumutat de Roma pentru un sezon la PSG, și-a anunțat despărțirea de echipa lui Pochettino pe rețelele de socializare, mulțumindu-le tuturor celor din staff, dar și suporterilor pentru sprijinul acordat în stagiunea 2020/21.
UEFA Europa Conference League
Jose Mourinho, "sanctificat" de fanii Romei! Imagini memorabile din capitala Italiei
06/05/2022 LA 17:36
"Este momentul să ne luăm rămas bun. A fost un mare privilegiu să fac parte din această familie. A fost o mare ocazie pentru mine să mă dezvolt aici. Vreau să mulțumesc staff-ului, antrenorilor, conducătorilor și coechipierilor. Și le doresc tot ce este mai bun", a fost mesajul italianului, a cărui revenire la Roma nu a fost încă oficializată.

Belotti, aproape de Roma

Jose Mourinho îl vrea la Roma și pe Andrea Belotti, căpitanul lui Torino, pentru care, înainte de Euro, clubul din capitala Italiei a făcut o ofertă de 15 milioane de euro plus bonusuri.
Oferta a fost refuzată de președintele lui Torino, dar mutarea s-ar putea realiza în această vară în condițiile în care fotbalistul intră în ultimul an de contract și a anunțat că nu vrea să-și prelungească înțelegerea.
Premier League
Mourinho și Simeone se bat pentru un jucător pe care Manchester United a plătit 55 de milioane de €
04/05/2022 LA 18:59
Serie A
Jose Mourinho și-a ales favorita la titlu în Serie A! "Mi-ar plăcea să câștige"
25/04/2022 LA 04:59