Breno Lopes a înscris un gol dramatic în minutul 99 pentru a aduce o victorie cu 1-0 a celor de la Palmeiras în fața lui Santos, acesta fiind al doilea astfel de succes obținut de Palmeiras după trofeul cucerit în 1999.
Finala a fost 100% braziliană și s-a disputat pe Maracana însă spectacolul a lipsit cu desăvârșire, cele două echipe având mari probleme în ceea ce privește creativitatea sau ritmul de joc. Ambele formații au părut constant mai preocupate să nu greșească decât să marcheze, iar ambii portari au șomat tot meciul.
Cupa Mondială FIFA
Tot mai aproape de finală! Campionatul Mondial din Qatar a ajuns în sferturi. Programul meciurilor
ACUM 7 ORE
Fără prezența fanilor să îi împingă de la spate, jucătorii au fost mai degrabă statici, așteptând parcă un moment ideal pentru a-și arăta colții care nu a mai venit.
Totuși, dramatismul a venit chiar în prelungiri. După 90 de minute fără evenimente majore, arbitrul a decis, spre surprinderea tuturor, să acorde opt minute de prelungire. Tensiunea a fost prea mare iar antrenorul lui Santos, Cuca, a fost eliminat după o altercație cu un jucător al celor de la Palmeiras.
Imediat după a venit golul decisiv marcat de Breno cel care a reușit un salt impresionant pentru a ajunge la centrarea lui Rony și a marca astfel golul decisiv al finalei, practic singurul moment de calitate fotbalistică în 99 de minute.
Breno Lopes a ajuns la Palmeiras de la formația de ligă secundă Juvenude în noiembrie. Marți a marcat primul său gol pentru Palmeiras, atunci când a deschis scorul în campionat cu Vasco da Gama. Acum a venit de pe bancă pentru a aduce titlul suprem, primul în 21 de ani.
Cupa Mondială FIFA
Prima reacție a lui Eto'o după ce a luat la bătaie un suporter la Cupa Mondială din Qatar
ACUM 8 ORE
Cupa Mondială FIFA
Portughezii au scris istorie la meciul cu Elveția de la Mondial! Recordul egalat de Goncalo Ramos
ACUM 8 ORE