Cu doar câteva zile înainte de startul Campionatului European, Kylian Mbappe, unul dintre cei mai vânați tineri fotbaliști din lume, a oferit un interviu pentru publicația germană Bild. Printre altele, fotbalistul lui PSG a vorbit despre idolul său, Cristiano Ronaldo, cel despre care a spus și în trecut că este favoritul lui. Mbappe s-a arătat foarte respectuos la adresa starului portughez, despre care a spus că nu poate fi comparat decât cu foarte puțini fotbaliști.
"Dacă sunt la fel de puternic ca Ronaldo? Nu, Cristiano a scris deja istorie. Eu joc fotbal de 5 ani, nu mă pot compara cu el. Pentru mine, este o chestiune de respect. A făcut atât de multe pentru fotbal că ar fi mai bine să nu facem comparații. Sunt puțini fotbaliști ca el... Doar uitându-mă la el am învățat foarte multe. Dacă îmi doresc să-mi las amprenta în fotbal în același fel? Normal! De-asta joc fotbal. Vreau, de asemenea, să aduc bucurie spectatorilor din toată lumea. Și să câștig trofee în timp ce fac asta, bineînțeles", a declarat Mbappe pentru publicația Bild.

Ce spune despre viitorul său

Fotbal
Kylian Mbappe a anunțat decizia de a continua la PSG printr-un mesaj pe Whatsapp
ACUM 10 ORE
În plus, starul francez al lui PSG a comentat și declarația făcută la începutul acestei săptămâni de șeicul Nasser Al Khelaifi, care a spus că parizienii nu-l vor vinde niciodată pe Mbappe, care nici nu va pleca liber de contract de pe Parc des Princes. Fotbalistul a reacționat, declarând că nu are de unde să știe ce va face în viitor.
"În fotbal, nu știi niciodată ce se va întâmpla", a spus Mbappe, pentru ca apoi să puncteze că prioritare pentru el sunt acum Euro 2020 și noul sezon cu PSG: "În prezent sunt foarte fericit."
Unul dintre principalele obiective ale lui Mbappe la PSG este cucerirea Champions League. Francezii au jucat finala în 2020, fiind învinși de Bayern, pentru ca anul acesta să se oprească în semifinale, după o dublă cu Manchester City. Mbappe consideră că PSG trebuie să treacă de formația din Bundesliga dacă vrea să câștige cel mai important trofeu inter-cluburi din lume.
"Bayern este unul dintre cele mai bune 5 cluburi din lume. Știu că trebuie să o înving sezonul viitor pe Bayern, dacă vreau să câștig Champions League", a adăugat Mbappe.
Ligue 1
Eurosport Spania a făcut anunțul: Mbappe rămâne la PSG! Cifrele unei afaceri cum n-a mai fost alta
20/05/2022 LA 10:25
Ligue 1
Cât de afectată va fi PSG dacă Mbappe va decide să plece din Franța! "Mă iau durerile de stomac"
19/05/2022 LA 04:20