Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Robben a primit mai multe oferte înainte să semneze cu Groningen: "Mi s-a părut foarte amuzant"

Cosmin Cioboata

Actualizat 29/06/2020 la 10:48 GMT+3

Arjen Robben a revenit la Groningen, clubul care l-a crescut și care l-a lansat în fotbalul mare. Retras din activitate în urmă cu un an, după o carieră impresionantă, atacantul olandez a hotărât să încalțe din nou ghetele de fotbal.

Arjen Robben a revenit la Groningen

Credit imagine: Twitter

Vicecampionul mondial din 2010 a dezvăluit că a primit mai multe oferte înainte să semneze cu clubul din Eredivisie. Se întâmpla la scurt timp după ce și-a anunțat retragerea, lucru care l-a amuzat pe Robben, ajuns la vârsta de 36 de ani. Fostul jucător al lui Bayern Munchen a rămas surprins de interesul pe care multe echipe l-au manifestat, ținând cont că nu se mai află la prima tinerețe:
Mi s-a părut foarte amuzant, trebuie să recunosc. În momentul în care mi-am anunțat retragerea, vara trecută, încă mai primeam oferte. Cluburile încercau să mă facă să mă răzgândesc și să revin pe teren. Înseamnă că oamenii m-au apreciat. Am revenit acasă, la Groningen, clubul la care am crescut și pe care îmi doresc să-l ajut. Sunt fericit că am semnat. Mă simt în formă și voi munci cât de mult voi putea. | Arjen Robben

Robben, 10 ani petrecuți la Bayern Munchen

Robben a evoluat în cea mai mare parte a carierei la Bayern Munchen (2009-2019), alături de care a cucerit 20 de trofee, printre care 8 titluri în Bundesliga și o Ligă a Campionilor (2013). De-a lungul timpului, atacantul olandez a mai jucat la PSV, Chelsea și Real Madrid.
Robben a făcut performanță și la naționala Olandei, alături de care a ajuns până în finala Campionatului Mondial din 2010, pierdută în extra-time, împotriva Spaniei.
Premier League - program
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Subiecte asemănătoare
Distribuie acest articol
Promo
Promo