Olanda a fost prima țară din Europa care a încheiat definitiv sezonul 2019/2020 după ce Guvernul țării a interzis orice competiție sportivă până în luna septembrie. Ca urmare a acestei decizii, Ajax a rămas fără titlul de campioană și nu există retrogradare/promovare.
Însă nici sezonul următor nu se va desfășura în condiții normale. Dacă în celelalte țări se speră ca fanii să poată intra pe stadion în sezonul următor, în Olanda acest lucru nu este luat în calcul, anunță Sky Sports.

Anunțul Ministrului Sănătății

Eredivisie
Robben a primit mai multe oferte înainte să semneze cu Groningen: "Mi s-a părut foarte amuzant"
29/06/2020 LA 07:46
Hugo de Jonge, Ministrul Sănătății din Olanda, a scris către parlamentul țării explicând că, și dacă va permite Guvernul ca Eredivisie să înceapă în luna septembrie, fanii nu vor putea intra pe stadion.
Nu putem menționa o dată pentru ulimul pas, cel al întâlnirilor în masă. Acest lucru va fi posibil doar dacă există un vaccin și nimeni nu știe cât timp va dura acest lucru. Sperăm că va fi în curând, dar poate dura mai bine de un an | Hugo de Jonge, Ministrul Sănătății din Olanda
Experții medicali susțin că dezvoltarea unui vaccin de acest gen ar putea să dureze și 10 ani. Însă, având în vedere impactul pe care l-a avut coronavirus la nivel global și al investițiilor masive pentru descoperirea unui vaccin, acesta ar putea fi gata în câteva luni. În prezent există 460 de teste la nivel global având ca unic obiectiv combaterea coronavirusului.
Canalele Eurosport nu sunt disponibile în rețelele Telekom și NextGen, însă ele se regăsesc în continuare la principalii operatori de pe piață. Pentru a le putea urmări din nou, vă rugăm să le solicitați operatorului Telekom, prin apel la Serviciul Relații Clienți (021.404.1234 / 0766.12.1234) sau pe canalele oficiale de comunicare ale acestuia.
Eredivisie
Moțiune către UEFA pentru schimbarea clasamentului în Olanda! Ajax poate pierde locul 1
26/05/2020 LA 10:13
Eredivisie
Judecătorul va anunța pe 14 mai dacă decizia de încheiere a sezonului din Eredivisie e valabilă
08/05/2020 LA 14:51