Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Fanii olandezi au pus în scenă un spectacol pirotehnic din afara stadionului! Imagini spectaculoase

Cosmin Cioboata

Actualizat 13/12/2020 la 15:46 GMT+2

Fanii lui FC Emmen au creat o atmosferă incendiară la meciul cu Ado Den Haag, scor 1-1, din campionatul Olandei, chiar dacă n-au fost prezenți în tribune. Suporterii batavi au aprins torțe în colțurile stadionului, iar partida a fost întreruptă timp de 17 minute.

Fanii olandezi au pus în scenă un spectacol pirotehnic, din afara stadionului

Credit imagine: Twitter

Fanii din Olanda nu mai au răbdare până la revenirea în tribune, așa că au găsit o modalitate prin care să-și arate susținerea față de echipă și din afara arenei.
Suporterii lui FC Emmen au pregătit un show pirotehnic spectaculos în minutul 8 al partidei cu Ado Den Haag, din etapa a 12-a din Eredivisie.
La scorul de 1-0 pentru Ado, suporterii lui Emmen le-au adus aminte jucătorilor cum se simte o atmosferă realizată de ultrași.

Show pirotehnic ca pe vremuri! Fanii olandezi au întrerupt meciul timp de 17 minute, deși nu s-au aflat în tribune

Zeci de torțe au fost aprinse în colțurile stadionului, iar fumul a făcut imposibilă continuarea partidei, motiv pentru care arbitrul a întrerupt-o timp de 17 minute.
Jucătorii lui Emmen și-au luat doza de energie de la suporterii lor și au reușit să restabilească egalitatea în a doua repriză. În orice caz, rezultatul a căzut în plan secund aseară, iar spectacolul fanilor s-a viralizat în mediul online.
Program Premier League
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Subiecte asemănătoare
Distribuie acest articol
Promo
Promo