Teun Koopmeiners (22 de ani) a marcat golul carierei în duelul dintre PSV și AZ Alkmaar și a pus umărul la o victorie extrem de importantă pentru echipa sa, în campionatul Olandei. Tânărul mijlocaș a bifat "dubla" în prima repriză a meciului de la Eindhoven, prima oară din penalty, apoi cu o execuție rară, în stilul lui Zlatan Ibrahimovic.
Koopmeiners a urmărit o centrare în careu și a reluat spectaculos cu călcâiul, dintr-o poziție complicată. Mingea s-a înălțat minunat și l-a depășit pe portarul lui PSV, care a fost surprins de execuția genială.
Eredivisie
Andre Onana a confirmat că pleacă de la Ajax! Unde va juca goalkeeperul din sezonul viitor
28/02/2022 LA 15:36
PSV a redus din diferență în minutul 59, prin Max, dar tot Alkmaar a avut ultimul cuvânt de spus. Același Koopmeiners i-a pasat lui Stengs în ultimul minut de joc, iar acesta din urmă a stabilit scorul final: 3-1 pentru Alkmaar, care a se menține pe locul 5 în Eredivisie, la 4 puncte în spatele liderului Ajax, după 16 etape disputate.

Koopmeiners, la cel mai bun sezon al carierei, în tricoul lui Alkmaar

A fost al 11-lea gol marcat de Koopmeiners în campionat, în 16 apariții din actualul sezon. Crescut la academia lui Alkmaar și promovat la prima echipă în 2017, tânărul mijlocaș se află la cea mai bună stagiune a carierei, reușind să ofere și 4 assist-uri.
Koopmeiners a contribuit și la 3 goluri în grupele Europa League (1 gol și 2 assist-uri).
Eredivisie
Ajax, despăgubire record pentru familia lui Nouri, fotbalistul care a stat 3 ani în comă
21/02/2022 LA 19:09
Eredivisie
Ajax, gest superb pentru fani! "Lăncierii" au topit trofeul de campioană și l-au trimis suporterilor
12/05/2021 LA 12:13