Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Patru giganți sunt pe urmele olandezului Cody Gakpo, care a "explodat" și a ajuns să coste 50 de milioane de euro

Andrei Nicolae

Actualizat 21/03/2022 la 16:45 GMT+2

Arsenal, Barcelona, Bayern Munchen și Liverpool și-au manifestat interesul pentru Cody Gakpo, o aripă de 22 de ani de la PSV Eindhoven. Olandezii acceptă un transfer în schimbul a 50 de milioane de euro.

Gakpo esulta con il PSV contro lo Zwolle - Eredivisie

Credit imagine: Getty Images

Arsenal, Barcelona, Bayern Munchen și Liverpool sunt tot mai tentate să obțină serviciile olandezului Cody Gakpo, în urma unui sezon în care fotbalistul a fost implicat direct la 30 de goluri în 36 de meciuri (16 goluri și 14 pase decisive).
Pe adresa PSV Eindhoven au venit oferte pentru jucător chiar și în perioada de mercato din ianuarie, dar clubul a preferat atunci să-i prelungească pe încă un an contractul, până în 2026. Potrivit The Athletic, noul său contract nu implică o clauză de reziliere. Totodată, Gakpo a primit promisiunea că în cazul unei oferte potrivite pentru el și pentru club, PSV nu se va opune unui transfer.
Echipa lui Mikel Arteta s-a interesat de internaționalul olandez în ultima fereastră de transfer, după plecarea lui Pierre Emerick-Aubameyang, fără însă un rezultat.

Cody Gakpo a ajuns să coste 50 de milioane de euro

Nu a fost stabilit un preț cerut pentru Gakpo, dar Daily Mail a sugerat că PSV va cere în jur de 42 de milioane de lire sterline pentru jucător, adică aproximativ 50 de milioane de euro.
La începutul sezonului, directorul tehnic al clubului, John de Jong, a recunoscut că Gakpo va pleca mai devreme sau mai târziu:
"Gakpo, desigur, nu va rămâne la Eindhoven pentru totdeauna. El va merge la un club de top în viitor. Dacă se va întâmpla asta vara viitoare? Este greu de spus".
Gakpo și-a făcut debutul în naționala Olandei vara trecută, la Euro 2020, dar nu face parte din lotul convocat pentru amicalele împotriva Danemarcei și Germaniei în această lună, după ce s-a accidentat în ultima partidă cu Copenhaga din Europa Conference League.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Subiecte asemănătoare
Distribuie acest articol
Promo
Promo