Arsenal, Barcelona, Bayern Munchen și Liverpool sunt tot mai tentate să obțină serviciile olandezului Cody Gakpo, în urma unui sezon în care fotbalistul a fost implicat direct la 30 de goluri în 36 de meciuri (16 goluri și 14 pase decisive).
Pe adresa PSV Eindhoven au venit oferte pentru jucător chiar și în perioada de mercato din ianuarie, dar clubul a preferat atunci să-i prelungească pe încă un an contractul, până în 2026. Potrivit The Athletic, noul său contract nu implică o clauză de reziliere. Totodată, Gakpo a primit promisiunea că în cazul unei oferte potrivite pentru el și pentru club, PSV nu se va opune unui transfer.
Eredivisie
Cojocaru a prins transferul carierei. Va fi al 3-lea român din istoria unui club renumit din Europa
18/03/2022 LA 08:35
Echipa lui Mikel Arteta s-a interesat de internaționalul olandez în ultima fereastră de transfer, după plecarea lui Pierre Emerick-Aubameyang, fără însă un rezultat.

Cody Gakpo a ajuns să coste 50 de milioane de euro

Nu a fost stabilit un preț cerut pentru Gakpo, dar Daily Mail a sugerat că PSV va cere în jur de 42 de milioane de lire sterline pentru jucător, adică aproximativ 50 de milioane de euro.
La începutul sezonului, directorul tehnic al clubului, John de Jong, a recunoscut că Gakpo va pleca mai devreme sau mai târziu:
"Gakpo, desigur, nu va rămâne la Eindhoven pentru totdeauna. El va merge la un club de top în viitor. Dacă se va întâmpla asta vara viitoare? Este greu de spus".
Gakpo și-a făcut debutul în naționala Olandei vara trecută, la Euro 2020, dar nu face parte din lotul convocat pentru amicalele împotriva Danemarcei și Germaniei în această lună, după ce s-a accidentat în ultima partidă cu Copenhaga din Europa Conference League.
Eredivisie
Overmars a primit un bonus colosal de la Ajax, cu o zi înainte de a fi nevoit să-și dea demisia
11/02/2022 LA 12:27
Eredivisie
Moment rar pe un teren de fotbal. Un jucător a fost lovit cu palma peste față de arbitru
06/02/2022 LA 16:42