Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Euro 2020 | Primul mesaj al lui Eriksen după ce s-a prăbușit pe gazon! "Vreau să înțeleg ce s-a întâmplat!"

Bianca Dumitru

Publicat 14/06/2021 la 09:26 GMT+3

Christian Eriksen a transmis un prim mesaj de pe patul de spital după momentele cutremurătoare petrecute în finalul primei reprize a meciului dintre Danemarca și Finlanda de la Euro 2020. Mijlocașul a ținut să le mulțumească celor care i-au fost alături.

Christian Eriksen, Danimarca, Euro 2020, Getty Images

Credit imagine: Getty Images

Christian Eriksen s-a prăbușit pe gazon în timpul meciului dintre Danemarca și Finlanda, din prima etapă a grupelor Euro 2020, și a avut nevoie să fie resuscitat chiar pe teren. Ulterior, mijlocașul a fost transportat la un spital din Copenhaga, unde medicii au reușit să-l stabilizeze.
Astăzi, cunoscutul ziar italian Gazzetta dello Sport a publicat pe prima pagină mesajul pe care fotbalistul lui Inter l-a transmis de pe patul de spital, prin intermediul agentului său. Eriksen, care se află în continuare internat, fiind sub supravegherea medicilor care îi fac mai multe analize, a ținut să le mulțumească tuturor celor care i-au fost alături.
"Vă mulțumesc! Nu mă voi da bătut! Mă simt bine acum, dar vreau să înțeleg ce s-a întâmplat. Vreau să vă mulțumesc tuturor pentru tot ce ați făcut pentru mine", a declarat Christian Eriksen.

Ce le-a spus coechipierilor din echipa națională

Duminică, selecționerul Danemarcei a povestit că el și tot lotul de jucători au vorbit cu Eriksen într-un apel video. Mijlocașul le-a zâmbit și a glumit, semn că se simte din ce în ce mai bine.
"Toți am vorbit cu el într-un video call, i-am văzut zâmbetul pe ecran. Și apoi el ne-a spus: Ce faceți? Cred că sunteți mai rău decât mine. Simt că trebuie să merg la antrenament acum", a povestit Kasper Hjulmand, conform jurnaliștilor de la Marca.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Distribuie acest articol
Promo
Promo