Christian Eriksen s-a prăbușit pe gazon în timpul meciului dintre Danemarca și Finlanda, din prima etapă a grupelor Euro 2020, și a avut nevoie să fie resuscitat chiar pe teren. Ulterior, mijlocașul a fost transportat la un spital din Copenhaga, unde medicii au reușit să-l stabilizeze.
Astăzi, cunoscutul ziar italian Gazzetta dello Sport a publicat pe prima pagină mesajul pe care fotbalistul lui Inter l-a transmis de pe patul de spital, prin intermediul agentului său. Eriksen, care se află în continuare internat, fiind sub supravegherea medicilor care îi fac mai multe analize, a ținut să le mulțumească tuturor celor care i-au fost alături.
"Vă mulțumesc! Nu mă voi da bătut! Mă simt bine acum, dar vreau să înțeleg ce s-a întâmplat. Vreau să vă mulțumesc tuturor pentru tot ce ați făcut pentru mine", a declarat Christian Eriksen.
Campionatul European UEFA
"Sper că a fost ultima dată!" Kjaer, dezvăluiri despre momentele de coșmar prin care a trecut
19/08/2021 LA 18:22

Ce le-a spus coechipierilor din echipa națională

Duminică, selecționerul Danemarcei a povestit că el și tot lotul de jucători au vorbit cu Eriksen într-un apel video. Mijlocașul le-a zâmbit și a glumit, semn că se simte din ce în ce mai bine.
"Toți am vorbit cu el într-un video call, i-am văzut zâmbetul pe ecran. Și apoi el ne-a spus: Ce faceți? Cred că sunteți mai rău decât mine. Simt că trebuie să merg la antrenament acum", a povestit Kasper Hjulmand, conform jurnaliștilor de la Marca.
Serie A
Christian Eriksen, la un pas de plecarea de la Inter! Unde vrea să joace după infarctul suferit
10/08/2021 LA 15:57
Serie A
Eriksen se întoarce în Italia! Ce urmează pentru fotbalistul care a suferit un infarct la Euro 2020
29/07/2021 LA 06:34