Romelu Lukaku și Cristiano Ronaldo vor sta față în față duminică, în optimile de finală ale Euro 2020. Înaintea duelului, belgianul a recunoscut că sunt unele caracteristici pentru care îl invidiază pe starul lusitan, însă Lukaku crede că și Ronaldo și-ar dori să aibă câte ceva de la el.
"El este cel mai bun marcator, dar noi am câștigat Serie A. Îl invidiez pe Ronaldo pentru dribbling și pentru șuturi. Ne referim la Lewandowski și la Benzema ca la niște jucători de clasă mondială, iar despre mine se spune că sunt doar un bun atacant. A fost o motivație să lucrez și mai mult și să îmi îmbunătățesc jocul. Îmi plac provocările și știu cum să jonglez cu ele. Cred că Ronaldo și-ar dori să aibă forța mea și țintește spre ea", a declarat Lukaku.

Ronaldo, provocat de Courtois

The Emirates FA Cup
Liverpool a cucerit trofeul FA Cup! "Cormoranii" au învins-o din nou pe Chelsea la penalty-uri
14/05/2022 LA 18:40
Înainte de revederea cu Ronaldo, și portarul Belgiei, Thibaut Courtois, a făcut câteva declarații despre starul portughez.
"E mereu special să joc contra lui. Îl știu din perioada Atletico și l-am studiat atent, i-am analizat mișcările, unde lovește de obicei. Împreună cu staff-ul naționalei, am revăzut și cum a executat ultimele 15 penalty-uri. Știu ce unghi să-mi aleg dacă va fi cazul, mă voi răzgândi doar dacă instinctul îmi va dicta pe moment altceva. Ronaldo e un fotbalist excelent, dar nu trebuie să ne concentrăm exclusiv asupra lui.
A rămas același jucător extraordinar pe care îl știam din La Liga, de când evolua la Real. E la același nivel, e adevărat foarte ridicat, dar nu a mai progresat. Timpul trecut a fost în favoarea mea, eu am crescut și am evoluat mai mult decât Cristiano", a spus Courtois.

"Portugalia nu înseamnă numai Ronaldo!"

La rândul său, și Toby Alderweireld a vorbit despre meciul cu Portugalia. Belgianul a declarat că naționala lui Roberto Martinez este în cea mai bună formă din istorie, iar Ronaldo nu se va putea opune forței echipei.
"Suntem cu adevărat înfometați de victorii, vrem să câștigăm ceva. Facem totul pentru a demonstra că suntem generația de aur a fotbalului belgian. Deja am arătat că ne putem bate cu orice rival. Portughezii ne vor pune mari probleme, dar noi știm de ce suntem în stare. Portugalia nu înseamnă numai Cristiano Ronaldo. Oricum, el poate fi blocat printr-un joc colectiv și o muncă de echipă", a declarat fundașul belgian.
Belgia și Portugalia se înfruntă duminică, de la ora 22:00, în optimile Euro 2020, meciul urmând a fi transmis LIVE TEXT pe eurosport.ro.
Premier League
Ronaldo, mesaj sugestiv cu privire la viitorul său! Cum a comentat venirea lui Ten Hag la Man United
14/05/2022 LA 08:56
Premier League
Ronaldo și Sadio Mane, excluși de pe lista scurtă pentru titlul de Jucătorul sezonului din Anglia
13/05/2022 LA 11:25