Ovidiu Hațegan va fi al patrulea oficial al meciului dintre Elveția și Spania din sferturile de finală ale Euro 2020. La centrul partidei se va afla eneglezl Michael Oliver, ajutat de asistenții Stuart Burt și Simon Bennett.
Pentru Hațegan, acesta va fi al treilea duel la care va participa ca al patrulea oficial, după meciurile Portugalia - Franţa (2-2), din faza grupelor, și Danemarca - Țara Galilor (4-0), din optimile competiției.
Românul a condus de la centru alte două partide, ambele din faza grupelor. Este vorba despre Polonia - Slovacia (1-2) şi Italia - Ţara Galilor (1-0).
Fotbal
Spania, fără jucători de la Real Madrid pentru preliminariile CM 2022! Convocările lui Luis Enrique
26/08/2021 LA 13:31
Arbitrul s-a făcut remarcat prin faptul că a arătat în fiecare meci câte un cartonaș roșu, polonezului Grzegorz Krychowiak, respectiv galezului Ethan Ampadu.

Kovacs, out de la Euro 2020

Aventura lui Istvan Kovacs la Euro 2020 a luat sfârșit. Centralul din Carei revine în țară după o singură partidă condusă la acest turneu final. Pe 21 iunie, Istvan Kovacs a arbitrat meciul dintre Macedonia de Nord și Olanda de la Amsterdam, scor 0-3. Această partidă a fost singura condusă de brigada din care mai fac parte și asistenții Ovidiu Artene și Vasile Marinescu.
Conform publicației spaniole Iusport, Mateu Lahoz se află și el pe lista arbitrilor care nu vor mai conduce meciuri la acest turneu final. Spaniolul în vârstă de 44 de ani este singurul care a arbitrat trei meciuri în faza grupelor de la Euro 2020. Se pare însă că penalty-ul acordat ușor pentru Franța din timpul partidei cu Portugalia a cântărit enorm în decizia celor de la UEFA.
Pe lângă Istvan Kovacs și Mateu Lahoz au mai fost trimiși acasă și Andreas Ekberg (Suedia), Artur Dias (Portugalia), Clement Turpin (Franța) și Orel Grinfeld (Israel).
Campionatul European UEFA
Euro 2020, o ediție istorică a Campionatului European! Ce recorduri au fost doborâte până acum
08/07/2021 LA 12:57
Campionatul European UEFA
"Este un privilegiu să îl ai pe Luis Enrique antrenor!" Ce a declarat Busquets înainte de semifinale
05/07/2021 LA 11:26