Pe 21 iunie, Istvan Kovacs a arbitrat meciul dintre Macedonia de Nord și Olanda de la Amsterdam, scor 0-3.Această partidă a fost singura condusă de brigada din care mai fac parte și asistenții Ovidiu Artene și Vasile Marinescu.
Conform publicației spaniole Iusport, Mateu Lahoz se află și el pe lista arbitrilor care nu vor mai conduce meciuri la acest turneu final. Spaniolul în vârstă de 44 de ani este singurul care a arbitrat trei meciuri în faza grupelor de la Euro 2020. Se pare însă că penalty-ul acordat ușor pentru Franța din timpul partidei cu Portugalia a cântărit enorm în decizia celor de la UEFA. Pe lângă Istvan Kovacs și Mateu Lahoz au mai fost trimiși acasă și Andreas Ekberg (Suedia), Artur Dias (Portugalia), Clement Turpin (Franța) și Orel Grinfeld (Israel).
Ovidiu Hațegan, în continuare la Euro
Fotbal
Dan Petrescu, explicații pentru eșecul din Cupa României: "Cei care fac tragerea să se gândească"
ACUM 6 ORE
Arbitrul din Arad nu a fost delegat la centru în faza optimilor de finală de la Euro 2020, acesta participând doar ca al patrulea oficial la meciul dintre Țara Galilor și Danemarca de la Amsterdam. Cu toate acestea, este de așteptat ca românul să se afle la centru într-un meci din faza sferturilor.
Până acum, Ovidiu Hațegan a arbitrat două meciuri la acest turneu final, Polonia - Slovacia și Italia - Țara Galilor, unde a arătat câte un cartonaș roșu în fiecare meci. Din brigada lui Ovidiu Hațegan de la acest turneu final mai fac parte asistenții Radu Ghinguleac și Sebastian Gheorghe.
Fotbal
CFR Cluj, OUT în "16-imile" Cupei României! CSU Craiova merge în optimi! Rezultatele zilei
ACUM 6 ORE
Premier League
"E în ADN-ul echipei mele!" Tuchel, avertisment pentru Guardiola înainte de Chelsea – Man City
ACUM 8 ORE