Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Duel românesc în optimile Europa League: Ianis versus Stanciu! Adversarele tuturor românilor

Vlad Dumitrescu

Actualizat 26/02/2021 la 14:26 GMT+2

Astăzi a avut loc tragerea la sorți a optimilor Europa League iar Dinamo Kiev, Slavia Praga, Rangers și AC Milan și-au aflat adversarele.

Ianis Hagi a devenit indispensabil pentru Rangers

Credit imagine: Eurosport

Dinamo Kiev a eliminat-o 16-mile competiției pe Club Brugge după o victorie cu 1-0 în returul din Belgia. Acum, echipa antrenată de Mircea Lucescu o va întâlni pe Villareal, una dintre revelațiile din acest sezon din La Liga. Formația pregătită de fostul antrenor al lui Arsenal, Unai Emery, se află în această stagiune pe locul șase în campionatul Spaniei.
De menționat este că Mircea Lucescu se va duela cu Unai Emery, un adevărat expert în Europa League. Spaniolul a cucerit trofeul de trei ori cu Sevilla și cu siguranță Villareal este una dintre favorite la câștigarea trofeului.

Ianis Hagi vs Nicolae Stanciu în optimile Europa League

Rangers, echipa lui Ianis Hagi, a eliminat-o fără probleme pe Antwerp pe care a învins-o cu 5-2 în returul de pe Ibrox iar scoțienii vor juca în optimi cu Slavia Praga, echipa lui Nicolae Stanciu. Așadar un duel românesc în optimile competiției, între Ianis Hagi și Nicolae Stanciu.
Slavia Praga a reușit surpriza 16-imilor după ce a reușit să învingă acasă la campioana din 2016 a Angliei, Leicester City, așadar cehii vin extrem de încrezători la duelul cu Rangers.
AC Milan a reușit doar un egal cu Steaua Roșie Belgrad acasă însă a fost destul pentru a asigura calificarea italienilor în optimi. Drept urmare, echipa lui Ciprian Tătărușanu o va întâlni chiar pe Manchester United. Ibrahimovic se va reîntâlni cu foștii săi colegi de la United iar acesta este cu siguranță derby-ul optimilor de finală. United se află pe locul doi în Premier League, în timp ce Milan se află pe aceeași poziție în Serie A.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Subiecte asemănătoare
Distribuie acest articol
Promo
Promo