Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Darwin Nunez, una din cele mai mari ratări din istorie! Anunțul făcut de Klopp, la final

Cristian Mihală

Actualizat 27/10/2023 la 08:36 GMT+3

Jurgen Klopp a avut doar cuvinte de laudă la adresa lui Darwin Nunez, deși vârful uruguayan a "bifat" ratarea carierei contra lui Toulouse, trimițând în bară cu poarta goală. Atacantul sud-american are însă un sezon fantastic, iar asta s-a văzut și aseară, când a marcat un gol și a creat reușita de 4-1.

Darwin Nunez, contra lui Toulouse

Credit imagine: Eurosport

Liverpool a surclasat-o cu 5-1 pe Toulouse, golurile ''cormoranilor'' fiind reuşite de Diogo Jota, Wataru Endo, Darwin Nunez, Ryan Gravenberch şi Mohamed Salah.
Darwin Nunez a reușit un gol și a fost la originea altei reușite, însă mulți vor ține minte partida contra francezilor grație ratării sale incredibile de la 4-1. Uruguayanul a trimis în bară după ce a driblat tot în cale și avea poarta goală în față. Din fericire, faza s-a terminat cu gol pentru "The Reds", Gravenberch recuperând mingea și trimițând-o în plasă.
Evident, Klopp a fost întrebat la finalul meciului despre ratarea atacantului său, dar germanul a explicat că aceasta trece în plan secund, Nunez aflându-se în cea mai bună formă a sa de la transferul de la Benfica.
"Darwin a jucat incredibil, nu îmi pasă câtuși de puțin că a dat bară la acea fază. Tot ce a făcut înainte a fost senzațional. Atât la faza acea, când a trecut de fundaș și și-a creat singur o fază iminentă de gol, cât și la celelate faze de atac ale noastre. E într-un moment bun, asta e clar, sunt încântat de ceea ce aduce pe teren pentru noi. E fericit și pot vedea asta în fiecare zi, la antrenament. Sper să îl ținem în această stare pentru că ne ajută enorm", a spus Klopp, citat de SkySports.
Nunez are 5 goluri și 4 assisturi în 11 partide pentru Liverpool, în condițiile în care în mai mult de jumătate dintre partide nu a fost titular. Acest lucru îl transformă în cel mai eficient jucător al lui Klopp, peste Salah, chiar dacă egipteanul are cifre mai bune. Uruguayanul are 1,5 contribuții la gol/90 de minute jucate, în acest sezon.
Cu punctaj maxim în Europa League (9 puncte) și un golaveraj impresionant (10-2), Liverpool e ca și calificată în primăvara europeană a competiției. Un succes peste două săptămâni, în Franța, ar însemna calificarea matematică pentru formația lui Klopp.

Salah, în istoria lui Liverpool! Debut pentru Luke Chambers

Mo Salah este unul dintre cei mai în formă jucători din lume în acest moment, egipteanul reușind 9 goluri și 4 pase decisive în cele 12 partide jucate în acest sezon.
Cu reușita de aseară, din Europa League, atacantul de bandă a scris o nouă pagină de istorie, devenind jucătorul din Premier League cu cele mai multe goluri în istoria cupelor europene. Salah a ajuns la cota 43, depășindu-l pe Thierry Henry.
În absența lui Robertson, operat, postul de fundaș stânga la Liverpool îi "aparține" în meciurile importante lui Tsimikas. Totuși, Klopp și-a permis să experimenteze aseară, astfel că pe acea poziție a fost trimis încă din primul minut Luke Chambers, un tânăr de 19 ani care astfel și-a făcut debutul pentru "cormorani".
Pe locul 4 în Premier League, la doar 3 puncte de liderul Tottenham, Liverpool are o misiune ușoară în acest weekend, când pe Anfield va sosi Nottingham Forest. Meciul contra "pădurarilor", care nu au învins în ultimele 5 meciuri, va avea loc duminică, de la 16:00.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Subiecte asemănătoare
Distribuie acest articol
Promo
Promo