Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Backa Topola - FCSB a intat în istoria cupelor europene! Ce record absolut a stabilit meciul

Vlad Dumitrescu

Actualizat 18/09/2020 la 01:07 GMT+3

Backa Topola - FCSB 6-6 a fost un meci cu adevărat nebun, în care s-au marcat 12 goluri și s-au aratat două cartonașe roșii

FCSB, probleme mari din cauza COVID-19

Credit imagine: facebook

FCSB a mers decimată în Serbia din cauza coronavirusului cu doar 14 jucători disponibili și un singur portar, adolescentul de doar 19 ani Ducan. Sârbii aveau 2-0 în minutul 14 însă revenirea bucureștenilor a fost începută de Dennis Man 10 minute mai târziu.
Sârbii au primit roșu spre finalul primei reprize și apoi a urmat un adevărat thriller. S-au mai marcat nouă goluri iar patru dintre acestea FCSB le-a primit fiind în superioritate numerică, la ultimele două fiind chiar cu doi oameni în plus. Într-un final, cele două echipe nu au putut fi separat, încheind meciul la egalitate 6-6. Astfel, totul s-a decis la penalty-uri acolo unde echipa din România s-a impus cu 5-4.

Backa Topola - FCSB, record absolut pentru cupele europene

Meciul dintre Backa Topola - FCSB a intrat în istoria cupelor europene. Aceasta a fost prima partidă din istoria competițiilor europene (peste 24.000 de meciuri - excluzând Cupa Intertoto) - în care ambele echipe au marcat cel puțin cinci goluri (fără să se pună la socoteală cele din loviturile de la 11 m).
Având în vedere situația delicată de la FCSB, cu siguranță că Pintilii și staff-ul tehnic se bucură de calificare, însă pentru clubul bucureștean urmează în turul 3 o întâlnire cu Slovan Liberec iar perspectivele nu sunt deloc bun, mai ales având în vedere și accidentarea lui Florinel Coman.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Subiecte asemănătoare
Distribuie acest articol
Promo
Promo