FCSB a mers decimată în Serbia din cauza coronavirusului cu doar 14 jucători disponibili și un singur portar, adolescentul de doar 19 ani Ducan. Sârbii aveau 2-0 în minutul 14 însă revenirea bucureștenilor a fost începută de Dennis Man 10 minute mai târziu.
Sârbii au primit roșu spre finalul primei reprize și apoi a urmat un adevărat thriller. S-au mai marcat nouă goluri iar patru dintre acestea FCSB le-a primit fiind în superioritate numerică, la ultimele două fiind chiar cu doi oameni în plus. Într-un final, cele două echipe nu au putut fi separat, încheind meciul la egalitate 6-6. Astfel, totul s-a decis la penalty-uri acolo unde echipa din România s-a impus cu 5-4.

Backa Topola - FCSB, record absolut pentru cupele europene

Europa League
Leicester - Napoli 2-2, în meciul serii din EL. Rezultatele din Europa League și Conference League
16/09/2021 LA 21:01
Meciul dintre Backa Topola - FCSB a intrat în istoria cupelor europene. Aceasta a fost prima partidă din istoria competițiilor europene (peste 24.000 de meciuri - excluzând Cupa Intertoto) - în care ambele echipe au marcat cel puțin cinci goluri (fără să se pună la socoteală cele din loviturile de la 11 m).
Având în vedere situația delicată de la FCSB, cu siguranță că Pintilii și staff-ul tehnic se bucură de calificare, însă pentru clubul bucureștean urmează în turul 3 o întâlnire cu Slovan Liberec iar perspectivele nu sunt deloc bun, mai ales având în vedere și accidentarea lui Florinel Coman.
Europa League
Moruțan și Cicâldău, meci mare pentru Galata, în victoria cu Lazio! Mitriță, gol pentru PAOK
16/09/2021 LA 18:35
Europa League
S-au tras la sorți grupele Europa League! Ianis Hagi va da piept cu un coleg de la națională
27/08/2021 LA 10:39